Robin Nijhuis nieuwe voorzitter van de Vaksectie Recht van de Vereniging van accountants- en belastingadviesbureaus (VLB)

 
Robin Nijhuis nieuwe voorzitter van de Vaksectie Recht van de Vereniging van accountants- en belastingadviesbureaus (VLB)
Gepubliceerd: 19-11-2021, laatst gewijzigd: 24-01-2024

Begin 2021 heeft het bestuur van de VLB besloten tot benoeming van Robin Nijhuis, senior belastingadviseur bij Flynth, tot de nieuwe voorzitter van de Vaksectie Recht (VSR). Op de vergadering van de VSR van 17 november jl. is de voorzittershamer officieel aan hem overgedragen. Robin volgt daarmee Bert van den Kerkhof, Hoofd vaktechniek belastingadvies van ABAB, op. Flynth bedankt Bert voor zijn tomeloze inzet gedurende de 20 jaar dat hij voorzitter van de VSR was en wenst Robin veel succes toe in zijn nieuwe rol.

Gezien de vele ontwikkelingen binnen de diverse agro-sectoren staat de VLB voor de grote uitdaging deze ontwikkelingen een fiscaal-juridische vertaling te geven. Een heel mooie uitdaging waarbij geldt dat Flynth er van overtuigd is dat Robin daarvoor de geschikte persoon is. Zijn ruime fiscale ervaring in de agro praktijk en de binnen Flynth aanwezige sectorale (agrofiscale)kennis gaan hem daarbij zeer zeker helpen. Flynth, als grootste agro accountants-en adviesorganisatie van Nederland, kan hiermee meer invloed uitoefenen op allerlei agro fiscaal-juridische aangelegenheden in een tijd waarin de agro sector voor grote uitdagingen staat. Robin is binnen Flynth momenteel voorzitter van de kennisgroep Agro fiscaliteit en zal deze rol met verve blijven vervullen.  

 

Hebt u een vraag over dit artikel?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier en dan nemen wij contact met u op.
 

Nieuws

Geschreven door: