Data-analyse

Data-analyse

Een pragmatische aanpak die leidt tot meer controle, efficiënter verzamelen, distribueren en gebruiken van informatie.  

Als organisatie legt u steeds meer data vast, waarop u als ondernemer beslissingen maakt. Deze data wordt ook steeds belangrijker voor de jaarrekeningcontrole. Via uitgekiende data-analyse ontvangt u van ons waardevolle bevindingen voor uw organisatie. Flynth kan u helpen met de data-analyse binnen een IT audit omgeving, maar Flynth kan ook een benchmark onderzoek voor u uitvoeren. 

IT Audit data-analyse

Data-analyse stelt onze experts in staat om de jaarrekeningcontrole steeds efficiënter en kwalitatief beter uit te voeren. Flynth IT Audit maakt hierbij gebruik van gerenommeerde bestaande én zelf ontwikkelde tools. 

Benchmark onderzoeken

Heeft u ooit gehoord van een “conditional backward elimination test op een logistische regressie?” Waarschijnlijk niet, maar Flynth kan met deze wetenschappelijke methode perfect voor u inschatten welke factoren van belang zijn om als organisatie te excelleren. Door tientallen potentiële effecten mee te nemen kunnen we erachter komen welke keuzes u als bedrijf kunt maken om uw resultaten te optimaliseren (denk aan herfinanciering, locatievraagstukken, maar ook management keuzes). Door te vergelijken met de markt, gaat u uw concurrenten verslaan.

Antwoord op elk vraagstuk

De data-analisten van Flynth IT Audit ondersteunen de controleteams bij de uitvoering van de jaarrekeningcontrole. Zij helpen u ook graag met andere vraagstukken. Wilt u bijvoorbeeld:

  • zeker weten of een data-migratietraject succesvol is geweest? 
  • specifieke data laten analyseren? 
  • inzicht in de betrouwbaarheid van uw data of u managementrapportages? 

Vertel ons uw wensen. Onze data-analisten staan voor u klaar. 

Wilt u meer weten over data-analyse of heeft u vragen?

Stel uw vraag in onderstaand formulier dan nemen wij contact met u op.

Nieuws en feiten