Deal Advies

van bedrijfsovername tot financieringen

Deal Advies

Heeft uw bedrijf groeiambities en heeft u hulp nodig om deze te bereiken? Flynth Deal Advies helpt u bij elke stap in dit proces. Van een nieuwe investering of financiering tot het kopen of verkopen van een bedrijf en een analyse van de strategische opties.  Flynth is uw bedrijfsovername adviseur en biedt u professionele ondersteuning bij alle stappen en uitdagingen rondom het mergers & acquisitions proces.

Waarde toevoegen bij elke stap

Een onderneming (ver)kopen begint met een goede voorbereiding met gestructureerde financiële onderbouwingen die in de onderhandelingsfase overeind blijven. Flynth Deal Advies staat u bij, biedt toegevoegde waarde tijdens elke fase van het proces en maximaliseert de waarde van de deal. Van een waardeanalyse tot de contractfase en van een liquiditeitsbegroting tot financieringsplan. Wij helpen u uw strategie te vertalen in cijfermatige inzichten, waarop u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Onze expertises

Flynth kan u adviseren en helpen op allerlei manieren op het gebied van mergers & acquisitions. Hieronder vindt u meer informatie over onze specifieke expertises. Of neem hieronder contact met ons op, we gaan graag met u in gesprek.

Flynth kan u adviseren en helpen op allerlei manieren op het gebied van mergers & acquisitions. Hieronder vindt u meer informatie over onze specifieke expertises. Of neem hieronder contact met ons op, we gaan graag met u in gesprek.

U wilt uw bedrijf verkopen en u wilt zeker weten dat u hiervoor de juiste prijs ontvangt. Anderzijds bent u als kopende ondernemer niet van plan om een prijs te betalen die geen eerlijke afspiegeling geeft van de waarde van de onderneming. De waarde van een onderneming hangt af van interne en externe factoren, maar is in de basis gebaseerd op de toekomstige kasstromen van de onderneming. Door deze kasstromen te voorspellen en onderbouwen, rekening houdend met het risicoprofiel van de onderneming kan de waarde bepaald worden. Het voorspellen van de toekomstige kasstromen vereist diepgaande kennis van de branche en de markt.

Klik hier voor meer informatie

U wilt zeker zijn van u zaak en de onderliggende risico’s die samenhangen met de aankoop van een bedrijf boven tafel krijgen. De ervaring leert dat uit een boekenonderzoek vaak onverwachte risico’s aan het licht komen, en geeft vaak aanleiding tot heronderhandeling tussen koper en verkoper op de overeengekomen overnamesom.

Het boekenonderzoek kan gericht zijn op verschillende terreinen: financieel, juridisch, fiscaal, commercieel, operationeel, milieu, human resources of andere relevante terreinen, afhankelijk van de orde van grootte en branche. Flynth Deal Advies is met name sterk gespecialiseerd in het financieel onderzoek.

Klik hier voor meer informatie

Voor het realiseren van uw plannen is kapitaal nodig: of het nu gaat om een investering in activa, werkkapitaal of een overname. Hier ligt een financieringsplan aan ten grondslag, bestaande uit een business case met daarin uw financiele postitie en potentie nauwkeurig uitgewerkt, waarbij wij garanderen dat het zogenoemde kredietmemorandum voldoet aan de huidige eisen van vermogensverschaffers. Samen gaan wij op zoek naar de juiste kredietbehoefte en hoe we daar op een passende manier invulling aan kunnen geven. Daarbij gebruiken wij ons netwerk van investeerders, private equity fondsen, banken of andere geldverstrekkers. 

Klik hier voor meer informatie

 

Bedrijfsopvolging is voor zowel u als ondernemer, als voor uw opvolger een ingrijpend en emotioneel proces. Het is van belang om voldoende tijd te nemen voor het opzetten en uitwerken van de bedrijfsopvolging. Flynth Deal Advies helpt u met een goede overdracht aan de volgende generatie, zodat u uw bedrijf met een goed gevoel kunt overdragen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Download onze gratis whitepaper

Neem contact op over deal advies van Flynth

Stel uw vraag in onderstaand formulier dan nemen wij contact met u op.

Meer nieuws voor u