HR advies

Zicht op HR

HR advies

U wilt het beste uit uw medewerkers halen en een verantwoordelijke en aantrekkelijke werkgever zijn voor uw huidige en toekomstige medewerkers. Flynth geeft HR advies zodat u het beste uit uw personeelsbeleid haalt.

Meer inzicht in uw human resources

Om optimaal te presteren zijn goede, tevreden en vooral gemotiveerde medewerkers onmisbaar voor uw organisatie. Het is daarom van belang om uw personele organisatie op orde te hebben. Of het nu gaat om salarisadministratie, de ontwikkeling van medewerkers, HR- advies of arbeidsomstandigheden; onze ervaren HR-adviseurs zorgen voor een stevige basis voor u én de medewerkers, in elke fase van uw onderneming.

Hoe kunnen wij u helpen met HR?

Wij willen het u als ondernemer graag makkelijker maken. Als ondernemer moet u vandaag de dag heel wat regelen en aan wettelijke verplichtingen voldoen. De vraagstukken worden bovendien steeds complexer. Flynth ondersteunt ondernemers als het gaat over:

Bij het sluiten van een arbeidscontract komt veel kijken, want voor welke contractvorm kiest u en welke arbeidsvoorwaarden neemt u op? Kunnen medewerkers bijvoorbeeld thuiswerken en hoe zit het met vakantiegeld? Volgt u een cao? Onze HR-adviseur kan u daarbij helpen.

Vergroot de kansen op herstel voor uw zieke werknemer met tijdige en effectieve verzuimbegeleiding. We zetten alles voor u op een rij. Download de leaflet Flynth Arbeidszorg

Een goede balans vinden in de personeelsbezetting is een hele uitdaging. Onze HR-adviseur kijkt samen met u welke stappen u moet zetten om met uw personeel aan uw organisatiedoelstellingen te kunnen blijven voldoen. Door middel van strategische personeelsplanning is uw Human Resources beleid klaar voor de toekomst.

Nieuwe medewerkers aantrekken en selecteren vraagt om een zorgvuldige aanpak. Vaak is werving en selectie een tijdrovende klus. Onze adviseurs kunnen u hierin van A tot Z ondersteunen, maar ook een deel van het traject voor u verzorgen.

Wat komt er allemaal bij kijken als u een medewerker in dienst neemt? Waar moet u op letten? Onze adviseur kan u hierbij helpen.

Wanneer kan een medewerker ontslag krijgen en waar moet u als werkgever dan op letten? Hoe zit het bijvoorbeeld met transitievergoeding, ontslagvergoeding of ww uitkering? Onze adviseur kan u hierover adviseren.

De wetten en regels rond verzekeringen voor ziekte en arbeidsongeschiktheid zijn complex. Flynth helpt u graag om te zorgen dat u alleen terechte premies betaalt en administratieve handelingen als de WIA-aanvraag op tijd doorvoert. Zo voorkomt u UWV-sancties. Klik hier voor meer informatie over ziektewet en WIA.

Salarisadministratie

Flynth draagt zorg voor een vlotte en correcte salarisberekening en kent alle brancheregelingen plus de actuele wet- en regelgeving. Zo heeft u altijd uw salarisadministratie goed en tijdig geregeld. Heeft u vragen over arbeidsrecht, cao’s of fiscale wet- en regelgeving? Of neemt u voor het eerst iemand in dienst en wilt u weten wat daarbij komt kijken? U kunt met elke vraag bij ons terecht; onze adviseurs zijn thuis in alle deelgebieden van de salarisadministratie.

Uw personeelszaken vlekkeloos geregeld

Van arbeidsovereenkomsten, Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) tot persoonlijke ontwikkeling en van risico-inventarisatieplannen tot verzuimbegeleiding. Als ondernemer moet u vandaag de dag heel wat regelen en aan wettelijke verplichtingen voldoen. De vraagstukken worden bovendien steeds complexer. Zaken als arbeidsrechtelijke en fiscale wetgeving vragen om specialistische kennis én kennis van de branche. Onze HR-adviseurs zijn dankzij jarenlange HR ervaring thuis in al uw personele zaken en aspecten van het arbeidsrecht. Wij adviseren en ontzorgen, zodat u zich kunt richten op ondernemen.

Wilt u meer weten of heeft u een vraag?

Stel uw vraag over HR advies in onderstaand formulier dan nemen wij contact met u op.