Retail en Non-Food

Retail en Non-Food

Houd méér over onder aan de streep

Hoe presteert uw (franchise)onderneming, ook ten opzichte van anderen? Waar liggen uw kansen om kosten te verlagen of de verkoop te verhogen? Grijpt u de kansen van online ondernemen? Uw adviseur helpt u om concrete veranderingen door te voeren. Zodat u onderaan de streep meer overhoudt.         

De retailbranche van nu vraagt om ondernemerschap in de fysieke winkel én de online wereld. Hoe gaat u als retailondernemer online mee, zodat deze twee werelden elkaar versterken? Wat betekent dat voor uw afzetgebied, marketing, omzet en personeelsbeleid? De antwoorden op deze vragen kunnen leiden tot een nieuw verdienmodel.

Flynth adviseert u graag, bijvoorbeeld over de thema’s:

  • Ontwikkelingen rondom overcapaciteit
  • Migratie naar multi-channel-model
  • Aantrekkelijkheid van een vestiging of locatie
  • Nieuwe winkelconcepten
  • Onderscheidend vermogen
  • Optimale managementinformatie

Wat Flynth voor u kan doen

Brede expertise, specialistisch advies

Brede expertise, specialistisch advies

Flynth biedt specialistisch advies voor al uw vraagstukken rondom onder meer herstructurering, financiering, administratie, personeel en basis accountancy, vanuit actueel én tussentijds cijfermateriaal. Wij adviseren ook veel winkeliersverenigingen over bijvoorbeeld onderhandelingen met gemeentes en onroerend goedpartijen.

Non-Food

Als ondernemer is rendement uw topprioriteit. Het is goed mogelijk dat u structureel kosten kunt verlagen, bijvoorbeeld door een herziening van de huurprijs van uw pand of door uw personeel slimmer in te zetten. Bent u overigens al vindbaar op internet en verkoopt u al online? Benut nieuwe kansen en verbeter uw rendement.

Opvolgingsvraagstukken

Snel een goede koper vinden voor uw onderneming? Zelf voor een scherpe prijs een (franchise) bedrijf overnemen? Of - als formuleorganisatie - de continuïteit beschermen van uw vestigingspunt? Het aantal retailondernemingen dat te koop staat neemt toe, evenals de financieringsbehoefte. Flynth ondersteunt u graag en vindt een bevredigende uitkomst voor alle partijen: koper, verkoper en formule.

Wilt u meer weten of heeft u een vraag?

Stel uw vraag in onderstaand formulier dan nemen wij contact met u op.