De ondernemer privé

Is uw vermogen optimaal beschermd?

De ondernemer privé

Van huwelijksvoorwaarden tot uw positie in een echtscheiding en het regelen van uw testament. U als ondernemer wilt uw zaken zowel privé als zakelijk goed geregeld hebben. Flynth adviseert u bij al uw vragen over ondernemen en privézaken.

Persoonlijke aanpak, integrale benadering

Onze adviseurs brengen alle belangen in beeld. Van uw privézaken én uw onderneming. Want alleen vanuit een integrale benadering kunnen we uw vermogen optimaal beschermen. Onze adviseurs werken daarvoor samen met collega-accountants, -fiscalisten en andere specialisten binnen Flynth.  Samen zorgen we ervoor dat uw privézaken naadloos aansluiten op de zakelijke werkelijkheid.

Hoe kunnen wij u helpen?

Vragen rondom ondernemen en privézaken? Flynth staat pal naast u als het gaat over:

Partner

Het aangaan of beëindigen van een huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenwonen heeft juridische, fiscale en financiële gevolgen. Voor u en mogelijk ook voor uw onderneming.

Schenken

Wat zijn de regels rondom ondernemen en schenken? En wat is een gunstig moment om te schenken? Flynth is op de hoogte van alle voorwaarden en helpt u op weg.

Testament

Wanneer u overlijdt zonder testament, bepaalt de wet wat er met uw vermogen gebeurt en wie uw erfgenamen zijn. Wilt u daarvan afwijken? Maak dan een testament.

Pensioen

Voor veel ondernemers is hun pensioen iets voor later. Maar als het zover is, dan is er vaak minder pensioen dan verwacht. Zorg voor een goede voorbereiding op uw pensioen.

Sociale zekerheid

Hoe zit met uw sociale zekerheid als ondernemer? Waar kunt u op terugvallen en wat moet u zelf regelen? Flynth is op de hoogte van uw situatie als ondernemer en de wettelijke rechten.

Financiële planning

Uw financiële situatie en de keuzes die u maakt, zijn bepalend voor de toekomst van u en uw dierbaren. Wilt u inzicht in uw situatie en regie houden op uw financiën? Dan is een financieel plan onmisbaar.