HR

HR

Uw personeelzaken op orde

Om optimaal te presteren zijn goede, tevreden en vooral gemotiveerde medewerkers onmisbaar voor uw organisatie. Het is daarom van belang om uw personele organisatie op orde te hebben. Of het nu gaat om salarisadministratie, de ontwikkeling van medewerkers, HR- advies of arbeidsomstandigheden; onze ervaren HR-adviseurs zorgen voor een stevige basis voor u én de medewerkers, in elke fase van uw onderneming.

Uw personeelszaken vlekkeloos geregeld

Van arbeidsovereenkomsten tot persoonlijke ontwikkeling en van risico-inventarisatieplannen tot verzuimbegeleiding. Als ondernemer moet u vandaag de dag heel wat regelen en aan wettelijke verplichtingen voldoen. De vraagstukken worden bovendien steeds complexer. Zaken als arbeidsrechtelijke en fiscale wetgeving vragen om specialistische kennis én kennis van de branche. Onze HR-adviseurs zijn dankzij jarenlange HR ervaring thuis in al uw personele zaken en aspecten van het arbeidsrecht. Wij adviseren en ontzorgen, zodat u zich kunt richten op ondernemen.

Hoe kunnen wij u helpen met uw HR?

Wij willen het u als ondernemer graag makkelijker maken. Flynth staat pal naast u als het gaat over:

Flynth draagt zorg voor een vlotte en correcte salarisberekening en kent alle brancheregelingen plus de actuele wet- en regelgeving. Zo heeft u altijd uw salarisadministratie goed en tijdig geregeld. Heeft u vragen over arbeidsrecht, cao’s of fiscale wet- en regelgeving? Of neemt u voor het eerst iemand in dienst en wilt u weten wat daarbij komt kijken? U kunt met elke vraag bij ons terecht; onze adviseurs zijn thuis in alle deelgebieden van de salarisadministratie

Een hogere productiviteit, omzetgroei, meer tevreden klanten of verkoopklaar maken van uw onderneming. Wat de doelstellingen van uw onderneming ook zijn, u realiseert het sneller en effectiever met een goed doordacht personeelsbeleid. Onze HR-adviseurs zorgen dat uw personeelszaken op orde is én kijken graag samen met u vooruit. Op basis van uw ambitie, personeel, kennis, wet- en regelgeving en kansen in de markt.

Minder en korter verzuim van medewerkers, door preventie en door sneller in te grijpen bij ziekte. Als ondernemer is een effectief verzuimbeleid topprioriteit. Flynth arbeidszorg biedt vlotte en complete ondersteuning, ook bij zeer complexe dossiers. En ondertussen zorgen wij ervoor dat u continu voldoet aan actuele wetten en regels. Onze casemanagers houden de regie over uw verzuim en adviseren u proactief over de veelal ingewikkelde wet- en regelgeving rondom dit onderwerp.