My Flynth

Human Resources

 

Uw personeelszaken vlekkeloos geregeld

Wij willen het u als ondernemer graag makkelijker maken, ontzorgen en met u meeondernemen als u dat wenst. Op het gebied van personeelsbeleid is er voor u als ondernemer veel winst te behalen. Denk aan (online) salarisadministratie, arbeidscontracten opstellen, ontslagprocedures, verzuimbegeleiding etc. Zaken die veel tijd en kennis vergen en gewoon goed geregeld moeten zijn. Wanneer een situatie verandert; bijvoorbeeld wanneer u wordt geconfronteerd met een langdurig zieke werknemer, dan moet u daar direct op kunnen schakelen. U behaalt immers uw bedrijfsdoelen door de inzet van personeel. Uw menselijk kapitaal. 

Viola Kraaij kiest voor Flynth HR

Bekijk de testimonial van Viola Kraaij die met 12 medewerkers gekozen heeft voor Flynth HR.

Lees meer

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ONZE ADVISEURSNEEM DIRECT CONTACT OP MET ONZE ADVISEURS

Sandhya Santoe - Chandoesing

Senior Adviseur Arbeidszaken

+31882367568 of mail

meer over Sandhya

Helma van Gelsdorp

Directeur HR en Verzuimmanagement

+31882367270 of mail

meer over Helma

Hans Nieuwenhuizen

Vestigingsdirecteur

+31882368395 of mail

meer over Hans

Hank Adriaans

Manager Arbeidszaken

+31882368473 of mail

meer over Hank

Christa Smit

Adviseur Arbeidszaken

+31 88 236 7089 of mail

meer over Christa

Christa Smit

Adviseur Arbeidszaken

+31882367089 of mail

meer over Christa

Paula Sjerps

Senior Adviseur Arbeidszaken

+31882367299 of mail

meer over Paula

Online Arbeidszaken

Flynth online arbeidszaken heeft voor u dé oplossing om eenvoudig en gebruikersvriendelijk meer te halen uit uw personeels- en salarisadministratie. U kunt 24 uur per dag, zeven dagen in de week beschikken over onder meer personeels- en salarisgegevens, managementrapportages, aangiften loonheffingen, betaalbestanden en verlof- en ziekteregistratie. U kunt op ieder gewenst moment en plaats inloggen om uw personeels- en salarisgegevens te raadplegen, te muteren of te verwerken. Download de brochure

Management 

Van werving tot ontslag

Onze experts nemen een deel of alle verantwoordelijkheid van uw personeelsbeleid uit handen. Flynth HR vormt de link tussen u en uw werknemers en zorgt ervoor dat de arbeidsrelaties vlot verlopen. Van salarisadministratie tot conflictbemiddeling en van het terugdringen van het ziekteverzuim en Arbozorg tot het implementeren van nieuwe wet- en regelgeving. Alle personeelsdiensten in één systeem gekoppeld aan uw administratie. Dat bespaart tijd, geld en dubbel werk en biedt de mogelijkheid om snel te schakelen als dat nodig is, maar nog belangrijker om samen vooruit te kijken op basis van kennis, cijfers, doelen en uw mensen.

Onze personeelsadviseurs, MfN-registermediators, salarisadministrateurs en specialisten in sociale verzekeringen staan dagelijks voor u klaar. Flynth werkt met personeelsadviseurs met een hbo-opleiding, die beschikken over uitgebreide kennis van meer dan 160 cao’s, bijbehorende branches en actuele wet- en regelgeving.

Personeelsadministratie

Wilt u gebruikmaken van onze online mogelijkheden voor personeelsadministratie en zelf gegevens invoeren? Of besteedt u deze administratie liever helemaal uit? Dan zorgt Flynth dat de cijfers kloppen en dat u voldoet aan de meest actuele wet- en regelgeving. Uw personeelsadministratie is tijdig en betrouwbaar geregeld.

Personeelsmanagement

Hoe krijgt u de juiste mensen op de juiste plek in uw organisatie? Samen met u zetten wij graag een strategische personeelsplanning (SPP) en een functionerings- en beoordelingssysteem op. Door planmatig te werken aan personeelsmanagement, competentiemanagement en de ontwikkeling van uw mensen, investeert u in een optimaal functionerend bedrijf.

Meer informatie?

Lees meer in onze brochure over personeelszaken of stuur een e-mail aan arbeidszaken@flynth.nl. Een personeelsadviseur bij u in de regio met expertise van uw vraag neemt dan telefonisch contact met u op om uw vraag kort te bespreken. Indien gewenst kunt u dan een afspraak maken voor een vervolggesprek.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws