Human Resources

Human Resources

Bij Flynth kunt u terecht voor een specialistisch advies en een vlekkeloze personeelsadministratie. Van werving & selectie tot het beëindigen van een dienstverband.

Uw personeelsZaken vlekkeloos geregeld

Wij willen het u als ondernemer graag makkelijker maken, ontzorgen en met u meeondernemen als u dat wenst. Op het gebied van personeelsbeleid is er voor u als ondernemer veel winst te behalen. Denk aan (online) salarisadministratie, arbeidscontracten opstellen, ontslagprocedures, verzuimbegeleiding etc. Zaken die veel tijd en kennis vergen en gewoon goed geregeld moeten zijn. Wanneer een situatie verandert; bijvoorbeeld wanneer u wordt geconfronteerd met een langdurig zieke werknemer, dan moet u daar direct op kunnen schakelen. U behaalt immers uw bedrijfsdoelen door de inzet van personeel. Uw menselijk kapitaal. 

Het coronavirus

De uitbraak van het coronavirus zorgt voor veel onrust en er komen steeds meer vragen van werkgevers. Wilt u meer weten over de gevolgen van het coronavirus op en rond de werkvloer? Lees het in onderstaande artikelen, of neem contact op met ons.

Onze experts nemen een deel of alle verantwoordelijkheid van uw personeelsbeleid uit handen. Flynth HR vormt de link tussen u en uw werknemers en zorgt ervoor dat de arbeidsrelaties vlot verlopen. Van salarisadministratie tot conflictbemiddeling en van het terugdringen van het ziekteverzuim en Arbozorg tot het implementeren van nieuwe wet- en regelgeving. Alle personeelsdiensten in één systeem gekoppeld aan uw administratie. Dat bespaart tijd, geld en dubbel werk en biedt de mogelijkheid om snel te schakelen als dat nodig is, maar nog belangrijker om samen vooruit te kijken op basis van kennis, cijfers, doelen en uw mensen.

Onze personeelsadviseurs, MfN-registermediators, salarisadministrateurs en specialisten in sociale verzekeringen staan dagelijks voor u klaar. Flynth werkt met personeelsadviseurs met een hbo-opleiding, die beschikken over uitgebreide kennis van meer dan 160 cao’s, bijbehorende branches en actuele wet- en regelgeving.

Hoe krijgt u de juiste mensen op de juiste plek in uw organisatie? Samen met u zetten wij graag een strategische personeelsplanning (SPP) en een functionerings- en beoordelingssysteem op. Door planmatig te werken aan personeelsmanagement, competentiemanagement en de ontwikkeling van uw mensen, investeert u in een optimaal functionerend bedrijf.

Personeelsadministratie

Wilt u gebruikmaken van onze online mogelijkheden voor personeelsadministratie en zelf gegevens invoeren? Of besteedt u deze administratie liever helemaal uit? Dan zorgt Flynth dat de cijfers kloppen en dat u voldoet aan de meest actuele wet- en regelgeving. Uw personeelsadministratie is tijdig en betrouwbaar geregeld.
Viola Kraaij, eigenaresse Kinderdagverblijf 't Krieltje

Viola Kraaij, eigenaresse Kinderdagverblijf 't Krieltje

Ik vind juist de combinatie van Flynth een pluspunt. Dat je dus niet met drie verschillende bedrijven zaken doet en dat ik daardoor meer tijd overhoud voor coaching van de medewerkers en lekker actief bezig kan zijn met de kinderen, want dat is toch wel het leukste!

Viola Kraaij kiest voor Flynth HR

Bekijk de testimonial van Viola Kraaij die met 12 medewerkers gekozen heeft voor Flynth HR.

Lees meer

Flynth online arbeidszaken heeft voor u dé oplossing om eenvoudig en gebruikersvriendelijk meer te halen uit uw personeels- en salarisadministratie. U kunt 24 uur per dag, zeven dagen in de week beschikken over onder meer personeels- en salarisgegevens, managementrapportages, aangiften loonheffingen, betaalbestanden en verlof- en ziekteregistratie. U kunt op ieder gewenst moment en plaats inloggen om uw personeels- en salarisgegevens te raadplegen, te muteren of te verwerken. Download de brochure

Meer informatie

Onze experts staan voor u klaar.

Onze experts staan voor u klaar.

Bent u benieuwd wat Flynth voor u kan betekenen? Neem contact met Flynth op via e-mail hrservices@flynth.nl of telefoonnummer 088 236 77 77.

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ONZE ADVISEURSNEEM DIRECT CONTACT OP MET ONZE ADVISEURS

Christa Smit

Christa Smit

Adviseur HR Services

+31882367089 of mail

meer over Christa

Paula Sjerps

Paula Sjerps

Senior Adviseur HR Services

+31882367299 of mail

meer over Paula

Hank Adriaans

Hank Adriaans

Directeur HR Services

+31882368473 of mail

meer over Hank

Hans Nieuwenhuizen

Hans Nieuwenhuizen

Clusterdirecteur

+31882368395 of mail

meer over Hans