Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Een arbeidsvoorwaardenbeleid met effect

Als ondernemer staat u voor de uitdaging om goed personeel te vinden en te behouden. Een onderscheidend en bindend arbeidsvoorwaardenpakket maakt hierbij het verschil. Uw onderneming plukt al snel de vruchten van een doordacht hrm- en arbeidsvoorwaardenbeleid. Flynth adviseert u graag.

Een mooie toekomst voor uw onderneming begint bij goede afspraken met uw werknemers. Afspraken die voor iedereen helder zijn en correct zijn vastgelegd in een contract. Kies voor een goedgeorganiseerde, toepasbare en actuele arbeidsorganisatie. Toekomstbestendig en volgens wettelijke eisen.

Onze dienstverlening in het kort:

  • bedrijfsreglement en arbeidscontracten opstellen
  • arbeidsvoorwaardenregelingen ontwikkelen
  • functiebeschrijvingen opstellen
  • functiewaardering inschalen
  • werken met belonings- en beoordelingssystemen

Reken op Flynth bij alle vraagstukken rond arbeidsvoorwaardenbeleid en het maken van collectieve en individuele afspraken met uw werknemers.

Wat Flynth voor u kan doen

Wat zijn optimale arbeidsvoorwaarden? Dit hangt van veel factoren af, waaronder de leeftijd van uw werknemers. Jongere werknemers zoeken naast passende arbeidsvoorwaarden vaak ook naar functievrijheid en groeikansen. Terwijl senior medewerkers bijvoorbeeld vaker belangstelling hebben voor werken in deeltijd.

Elk bedrijf heeft zijn eigen DNA. U wilt arbeidsvoorwaarden die passen bij uw bedrijf en visie. Flynth biedt altijd maatwerk, standaardoplossingen kennen we niet. Wij denken graag met u mee over uw arbeidsvoorwaardenbeleid. Ook een bedrijfsreglement- of arbeidscontract-voorbeeld stellen we graag voor u op.

Een ander arbeidsvoorwaarden-voorbeeld: samen met u ontwikkelt Flynth graag effectieve middelen voor uw arbeidsorganisatie. Zoals een bedrijfsreglement, een set personeelsregelingen, een functioneringssysteem en een opleidingsbeleid. Die naadloos aansluiten op uw ondernemingsdoelen en marktomstandigheden.

Flynth: brede expertise

Flynth kent het mkb en beschikt over een brede groep specialisten met expertise in diverse deelgebieden. Doordat wij uw vraagstuk vanuit meerdere invalshoeken benaderen, kunnen we snel de juiste actie inzetten. Wij komen op voor uw belangen én hebben gevoel voor de menselijke verhoudingen in uw bedrijf.

Meer informatie

Onze experts staan voor u klaar

Onze experts staan voor u klaar

Wilt u meer informatie over uw arbeidsvoorwaardenbeleid? Bent u op zoek naar een arbeidsvoorwaarden-voorbeeld of arbeidscontract-voorbeeld? Mail hrservices@flynth.nl of bel 088 - 236 77 77 of vul het contactformulier in. Wij verwijzen uw vraag direct door naar de juiste adviseur. Hij of zij neemt contact op om uw vraag te bespreken.

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ONZE ADVISEURSNEEM DIRECT CONTACT OP MET ONZE ADVISEURS

Paula Sjerps

Paula Sjerps

Senior Adviseur HR Services

+31882367299 of mail

meer over Paula

Christa Smit

Christa Smit

Adviseur HR Services

+31882367089 of mail

meer over Christa

Hans Nieuwenhuizen

Hans Nieuwenhuizen

Clusterdirecteur

+31882368395 of mail

meer over Hans

Hank Adriaans

Hank Adriaans

Directeur HR Services

+31882368473 of mail

meer over Hank