Benchmarking

Weten waar u staat met benchmarking

Benchmarking

Met benchmarkgesprekken 'challengen' wij u al ondernemer om bij te sturen.  Kortom, u wilt grip op uw cijfers, zodat u uw rendement kunt verbeteren en kunt leren hoe u toekomstgericht stuurt.

Als adviseur en accountant werkt Flynth voor ruim 45 franchiseorganisaties en ongeveer 600 vestigingen van die organisaties. Wij beschikken over ruime ervaring op het gebied van franchise, franchise-advisering en franchise-accountancy. Door middel van benchmarking kunt u onderbouwde beslissingen, gebaseerd op realtime managementinformatie én formule- en marktinformatie. Overzichtelijk gepresenteerd in ons online dashboard FlynthVision.

Waaruit bestaat benchmarking?

Met benchmarking brengen wij samen met u in kaart hoe uw franchisenemers ten opzichte ven elkaar presteren. En komt u te weten op welke vlakken u moet bijsturen om onder andere het rendement van uw formule te verbeteren. Met deze informatie, gecombineerd met actuele marktinformatie, kunt u ook uw formule blijven doorontwikkelen. In overleg met u en uw franchisenemers spreken we af welke informatie er mag worden gedeeld, al dan niet geanonimiseerd.

Hoe gaan wij te werk?

Om meer inzicht te krijgen in de kpi’s van de benchmark, gaan we eerst met elkaar in gesprek. Waarin wilt u meer inzicht krijgen? In uw financiën, uw omzet per vierkante meter of bijvoorbeeld uw loonkosten en productiviteit? En ten opzichte van wie? Daarna bespreken we welke informatie hiervoor nodig is en wanneer. Deze kpi’s leggen we op een uniforme manier vast in een online dashboard in FlynthVision. Op basis van deze output brengen wij advies uit aan u, waardoor u meer grip krijgt op uw formule.

Meer informatie?

Wilt u weten wat Flynth voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via e-mail (franchise@flynth.nl) of telefoonnummer 088 - 236 96 00. Wij brengen u snel in contact met de adviseur die u het beste kan helpen. Hij of zij maakt graag een afspraak voor een kosteloos eerste gesprek.

Wilt u meer weten of heeft u een vraag?

Stel uw vraag in onderstaand formulier dan nemen wij contact met u op.