Internationaal

Efficiënte controles voor uw bedrijf en dochterondernemingen

Internationaal

Internationaal netwerk

Is uw onderneming onderdeel van een buitenlandse groep of heeft uw bedrijf dochterondernemingen in het buitenland? In beide gevallen bent u bij Flynth aan het juiste adres. Flynth is lid van BKR International, een toonaangevend wereldwijd netwerk van onafhankelijke auditkantoren van meer dan 150 aangesloten bedrijven met meer dan 300 kantoren in meer dan 80 landen. BKR International is wereldwijd de zesde speler volgens een onderzoek van de IAB (International Audit Board) in 2017. Leden van de Raad van Bestuur van Flynth zijn ook vertegenwoordigd in het EMEA-bestuur van BKR International. 

Waarom zijn wij daar zo goed in?

Doordat wij aangesloten zijn bij de BKR kunnen wij een beroep doen op betrouwbare partners in diverse landen. Daardoor kan het BKR-netwerk de gehele groepscontrole verzorgen. U kunt Flynth ook inzetten indien uw moedermaatschappij door een ander accountantskantoor wordt gecontroleerd. Het kwaliteitssysteem van Flynth voldoet aan de internationale eisen en uw buitenlandse groepsaccountant kan rekenen op een gedegen controle met duidelijke rapportages.

Controle op dochterondernemingen

Heeft uw bedrijf dochterondernemingen in het buitenland? Als groepsaccountant kunnen wij uw buitenlandse component auditors instrueren en aansturen. Wij stellen audit-instructies op, zodat de controle van uw buitenlandse dochterondernemingen met de juiste aard en diepgang wordt ingestoken. Indien nodig, bezoeken we de component auditors voor het uitvoeren van dossierreviews en/of het bepraten wij met het lokale management van uw buitenlandse dochterondernemingen. Onze auditors staan pal naast u, ook bij groepscontroles. Samen met onze internationale BKR-partners hebben wij beschikking over een groot netwerk in het buitenland. Hierdoor maken wij internationale samenwerkingen mogelijk, en gemakkelijk.

Optreden als component auditor

Is uw onderneming onderdeel van een buitenlandse groep? Als component auditor controleren wij uw financiële verantwoording voor consolidatiedoeleinden en rapporteren naar de groepsaccountant. Dit combineren wij bij voorkeur met de controle van uw statutaire jaarrekening, zodat wij efficiënt kunnen controleren en voor u de doorlooptijd en kosten minimaliseren. 

Wilt u meer weten over audit voor een internationaal bedrijf?

Stel uw vraag in onderstaand formulier dan nemen wij contact met u op.

Nieuws en feiten