Supermarkten

Bereid u als supermarktondernemer voor op de toekomst.

Supermarkten

Uw klanten verwachten vernieuwende producten en mensen shoppen steeds meer online. En zo zijn er nog veel meer uitdagingen waar u als supermarktondernemer voor staat. Waar u ook tegenaan loopt, u kunt rekenen op de adviseurs van Flynth. Wij geven u bedrijfseconomisch, financieel en fiscaal advies op basis van actuele cijfers. Gevraagd én ongevraagd. Ook kijken we samen met u vooruit, zodat u bent voorbereid op alle veranderingen in de supermarktbranche.

Voor elk supermarkt vraagstuk een oplossing

Onze adviseurs kennen de vraagstukken waar u als supermarktondernemer mee te maken heeft. Zoals een formulekeuze, en de vraag of u wel of niet moet investeren om te verduurzamen. Wij helpen u met passend advies. Of het nu gaat over de aan- en verkoop van uw supermarkt, het afsluiten van een samenwerkingsovereenkomst of het opstellen van de jaarlijkse begroting.

Inspelen op veranderingen in de supermarktbranche

De supermarktbranche staat voor een aantal grote veranderingen, die ook van invloed zijn op uw zaak. De Coop-formule verdwijnt bijvoorbeeld. Wat betekent dat voor u als Coop-ondernemer, of juist als ondernemer van een andere formule? Daarnaast zien we nieuwe toetreders op de markt, zoals Gorillas en Flink. Welke gevolgen heeft die ontwikkeling voor uw supermarkt? En hoe zit het met uw verdienmodel als het verbod op de verkoop van tabak in 2024 van kracht gaat? Wij denken graag met u mee. Vraag vrijblijvend een eerste gratis adviesgesprek aan.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wat uw vraag ook is, Flynth geeft u graag advies als het gaat over:

De administratie: niet het leukste onderdeel van uw werk als ondernemer, wel heel belangrijk. Flynth maakt het u gemakkelijk. Met online boekhouden, waarbij u zelf eenvoudig wijzigingen doorvoert. Of door uw personele en salarisadministratie volledig aan ons uit te besteden.

Bent u franchisenemer in de supermarktbranche? Dan komen veel zaken op u af. U moet beslissen of u zich aansluit, wellicht een tweede vestiging opent, de zaak overdraagt of misschien wel stopt. Een goede aanpak is cruciaal. In het whitepaper Fundament voor een succesvolle formulewissel geven wij u tips over hoe een formulewissel kan bijdragen aan een goed rendement in de toekomst.

Als u de keuze heeft gemaakt om te investeren, is financiering de volgende stap. Maar welke van de vele financieringsvormen past het best bij uw onderneming? En met welke risico’s moet u rekening houden? Download onze tips voor een succesvolle financieringsaanvraag.

Goede, tevreden en gemotiveerde medewerkers zijn onmisbaar in uw supermarkt. Maar daar komt aardig wat bij kijken: arbeidsovereenkomsten, persoonlijke ontwikkeling, verzuimbegeleiding en meer. Onze HR-specialisten adviseren en ontzorgen u. Zodat u zich kunt richten op ondernemen.

Uw financiële situatie en de keuzes die u maakt, zijn bepalend voor de toekomst van u en uw dierbaren. Wilt u inzicht in uw situatie en regie houden op uw financiën? Dan is een financieel plan onmisbaar.

Bent u als ondernemer ook bezig met de vraag hoe u uw bedrijf duurzaam kunt maken? Wij staan met onze brede kennis van de supermarktbranche klaar als sparringpartner. Onze adviseurs denken mee over het verduurzamen van gebouwen én helpen bij het verzilveren van subsidiekansen

Is uw supermarkt een familiebedrijf? Dan kunnen er bij een bedrijfsopvolging nogal wat emoties komen kijken. Of u de zaak nu overdraagt aan uw kinderen, een of meerdere medewerkers of een externe partij. Wij zijn er voor u als onafhankelijke adviseur. 

Meer informatie

Onze experts staan voor u klaar

Onze experts staan voor u klaar

Bent u benieuwd wat Flynth voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op via e-mail bd@flynth.nl, telefoonnummer 088 236 86 00 of vul het contactformulier in. Wij brengen u snel in contact met de adviseur die u het beste kan helpen. 

Meer nieuws