Meer halen uit uw visserijbedrijf

Bouwen aan continuïteit

Meer halen uit uw visserijbedrijf

Als ondernemer in de visserij is uw rendement uw hoogste prioriteit. U wilt het maximale halen uit uw bedrijf en de continuïteit ervan beschermen.

Efficiënte bedrijfsvoering, lage kosten voor uw visserijbedrijf

Flynth helpt u graag om uw bedrijfsvoering in de visserij efficiënt te organiseren, tegen zo laag mogelijke kosten. Onze adviseurs nemen elk aspect van uw bedrijfsvoering onder de loep. Zoals uw besomming, directe kosten, visserijresultaat, brandstofverbruik en quotumbenutting. Zijn er kansen om kosten te verlagen of resultaten te verbeteren? Wij helpen u om concrete veranderingen door te voeren.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij ondersteunen ondernemers in de visserij van begin tot eind. Flynth staat voor u klaar als het gaat over: 

Een oud schip wordt steeds duurder in gebruik. Onderhoudskosten stijgen en doordat het schip is afgeschreven, wordt meer belasting betaald. Veel ondernemers staan op het punt om een investeringsbeslissing te nemen. Maar hoe pakt u dit aan? Onze adviseurs denken met u mee. Neem contact op via het contactformulier. Of download onze tips voor een succesvolle financieringsaanvraag. 

Bedrijfsopvolging is een belangrijk onderwerp in de visserij. Overdracht van ouder op kind is niet vanzelfsprekend en fiscaal en juridisch complex. Hoe bereid je je voor op een succesvolle bedrijfsopvolging? En waar moet u overal rekening mee houden? Wij helpen u op weg. Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs. 

Hoe presteert uw bedrijf ten opzichte van anderen? GRIP biedt inzicht. Speciaal voor visserijbedrijven ontwikkelde Flynth een aparte versie van dit bedrijfsvergelijkingssysteem. Door uw periodieke resultaten naast die van vergelijkbare ondernemers te leggen ontdekt u waar verbeterkansen liggen. 

FlynthVision biedt u als visserijondernemer inzicht in het maandelijks verloop van uw exploitatie, liquiditeitspositie en balanspositie. U kunt eenvoudig begroten en overzichten aanleveren voor de banken of andere gebruikers.

Uw administratie efficiënt organiseren? Ontdek EDI-Circle, een systeem voor automatische factuuruitwisseling. Hiermee verwerkt u facturen, bankmutaties en besommingsbrieven rechtstreeks in uw administratie. Dit scheelt tijd en het werkt een stuk eenvoudiger dan de traditionele factuuruitwisseling.

Opereert uw bedrijf internationaal? Dan heeft u wellicht te maken met vervlagging, buitenlandse belastingen en verzekeringen. Flynth beschikt over een uitgebreid netwerk in Engeland, Duitsland, België en Denemarken. Uw adviseur ondersteunt u bij uw grensoverschrijdende activiteiten. Neem contact op via het contactformulier.

Voor een positief verdienmodel in uw branche is innovatie van de visserijvloot pure noodzaak. Binnen het Masterplan Duurzame Visserij (MDV) slaat Flynth de handen ineen met stakeholders uit de visserij: van ondernemers tot overheden en kennisinstellingen. Via baanbrekende innovaties ontwikkelen we samen een ecologisch én economisch duurzaam verdienmodel in de visserij.