Boomkwekerij

Grip op sectorontwikkelingen

Boomkwekerij

Schaalvergroting neemt steeds verder toe in de boomkwekerijsector: de gemiddelde bedrijfsomvang qua areaal stijgt. Bovendien kiezen boomkwekers meer en meer voor specialisatie op een bepaald segment of afzetkanaal. Wat betekenen alle sectorontwikkelingen specifiek voor uw bedrijf? Flynth gaat graag met u om de tafel om een toekomstscenario te ontwikkelen.

Uw boomkwekerij financiën uit handen

Op de weersomstandigheden hebben we geen invloed. Gelukkig kunnen we u wél helpen grip te krijgen op andere factoren die een rol spelen bij uw boomkwekerij. Uw Flynth-adviseur kent de branche door en door en ziet nieuwe kansen of juist risico’s voor uw onderneming. Of het nu gaat om een financieringsaanvraag, uw liquiditeit of het verhogen van rendement: wij zijn uw sparringpartner. 

Hoe kunnen wij u helpen?

Benieuwd wat Flynth voor uw boomkwekerij kan betekenen? Flynth staat voor u klaar als het gaat over: 

Altijd en overal helder inzicht in de actuele financiële situatie van uw onderneming? Dat kan met FlynthVision, onze online administratietool. Monitor eenvoudig uw resultaten en stuur bij waar nodig. Zo neemt u goedgefundeerde beslissingen, die helpen uw ambities waar te maken.

Het grootste gedeelte van de productie bij Nederlandse boomkwekerijen is bestemd voor de export. Voor alle ondernemers die zakendoen in het buitenland of hun eerste stappen over de grens gaan zetten: de adviseurs van Flynth helpen u bij al uw internationale activiteiten

Wat uw plannen met uw boomkwekerij ook zijn, kapitaal is essentieel. Maar het aanbod aan financiers is groot, net als het aantal financiers oplossingen. Flynth maakt u wegwijs en helpt u de juiste keuzes te maken voor uw onderneming.

Meer over dit onderwerp?

Nieuws

Pacht of huur?

Wat is het verschil tussen huur en pacht en wat gaat er allemaal fout in de praktijk? Bij zowel huur als pacht geldt dat de...