Administratieve ondersteuning

Inzicht in uw cijfers

Administratieve ondersteuning

De administratie is voor u als ondernemer steeds meer een kwestie van online invoeren en controleren. U heeft continu inzicht in uw onderneming en de aandachtspunten van uw bedrijfsvoering. Zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen. Flynth heeft de expertise om uw administratie soepel te laten verlopen.

Wilt u gebruikmaken van online boekhouden of onze online mogelijkheden voor de personeelsadministratie? Dan kunt u de gegevens zelf invoeren. Flynth zorgt ervoor dat de cijfers kloppen en dat u voldoet aan de meest actuele wet- en regelgeving. Uiteraard kunt u ook de volledige administratie aan ons uitbesteden.

Flynth draagt zorg voor een vlotte en correcte salarisberekening en kent alle brancheregelingen plus de actuele wet- en regelgeving. Zo heeft u altijd uw salarisadministratie goed en tijdig geregeld. Heeft u vragen over arbeidsrecht, cao’s of fiscale wet- en regelgeving? Of neemt u voor het eerst iemand in dienst en wilt u weten wat daarbij komt kijken? U kunt met elke vraag bij ons terecht; onze adviseurs zijn thuis in alle deelgebieden van de salarisadministratie.

Wilt u meer weten of heeft u vragen?

Stel uw vraag in onderstaand formulier dan nemen wij contact met u op.