Subsidieverklaringen

Subsidieverklaringen

Laat uw verantwoording voldoen aan alle eisen

Komt u in aanmerking voor subsidies? Dan is het van belang dat u kunt verantwoorden dat u het geld volgens de spelregels gaat besteden. Flynth controleert of uw verantwoording voldoet aan alle eisen. Wij geven snel en onafhankelijk zekerheid.

Voor de meeste subsidieaanvragen bent u verplicht om een onafhankelijke controle uit te laten voeren. Onze auditors bieden zekerheid met een controleverklaring of een rapport van bevindingen. Een auditor van Flynth bezit alle actuele kennis van de meest voorkomende subsidievoorwaarden. In voorkomende gevallen communiceren we direct met de subsidiegever over uitleg van voorwaarden en normen, om gedoe achteraf te voorkomen.

 

Wij voeren subsidie aanvragenn vaak uit naast de huisaccountant, omdat zij dan niet in de spagaat van onafhankelijkheid komen. Als voorbeelden noemen we internationale farmacie en overheidsbedrijven. Als het nodig is, hebben wij experts in huis. 

Hulp bij uw subsidieaanvraag

Verder kunnen onze subsidieadviseurs kijken of er nog méér subsidiekansen zijn. Doet uw organisatie bijvoorbeeld onderzoek naar technologische ontwikkeling en innovatie? Wellicht bestaan er mooie subsidiemogelijkheden voor u. Neem contact op met één van de subsidieadviseurs van Flynth.

Wilt u meer weten of heeft u een vraag?

Stel uw vraag in onderstaand formulier dan nemen wij contact met u op.

Nieuws en feiten