Bedrijfsverkoop

Bedrijfsverkoop

Succesvolle bedrijfsverkoop in zes stappen

Vraagt u zich af: ik wil mijn bedrijf verkopen, hoe ga ik te werk? Wat is mijn bedrijf waard? Hoe vind ik een geschikte koper? Hoe eerder u begint met de voorbereiding, hoe beter u alles naar uw hand kunt zetten. Zodat u soepel en naar tevredenheid uw bedrijf verkoopt. Flynth ondersteunt u graag.

Uw adviseur volgt graag samen met u zes stappen om de verkoop tot een succes met maken:

Uw adviseur neemt de bedrijfsorganisatie en ondernemingsstructuur onder de loep. Ook kijkt hij of zij naar fiscale aspecten en onderzoekt hoe u de hoogste netto-opbrengst realiseert.

Flynth kent u branche en staat in voor een objectieve waardebepaling. Let op: de waarde van uw bedrijf is niet per se de prijs die wordt betaald. Dit hangt ook af van de koper, de markt en de onderhandelingen.

Uw adviseur stelt een informatiememorandum op met alle bedrijfsgegevens die van belang zijn voor potentiële kopers. Zij kunnen het memorandum inzien als ze een geheimhoudingsverklaring hebben getekend.

Speciaal voor de bedrijfsverkoop is er de Flynth bedrijvenbeurs. Serieus geïnteresseerden kunnen via dit platform een informatiepakket (plus informatiememorandum) van uw bedrijf opvragen.

Emoties kunnen het onderhandelingsresultaat nadelig beïnvloeden. Laat de onderhandelingen daarom voeren door uw adviseur. Flynth behartigt uw belangen en heeft volop ervaring met onderhandelen.

Leg alle afspraken goed schriftelijk vast. Voor de juristen van Flynth is dit bekend terrein. Zij stellen voor u een waterdicht contract op.

Wat Flynth voor u kan doen