Uw arrangement op maat

Als franchiseondernemer wilt u de ontwikkelingen goed in de gaten houden en vertalen naar concrete acties voor uw formule.

Uw arrangement op maat

Sluit nu een arrangement op maat af bij Flynth

De franchisewereld is continu in beweging. Ontwikkelingen op alle mogelijke fronten zijn aan de orde van de dag. Als franchisegever wilt u deze ontwikkelingen goed in de gaten houden en vertalen naar concrete acties voor uw formule. Het is dan ook van essentieel belang dat u snel zicht en grip heeft op de voor u relevante data.

Voor franchisenemers is het belangrijk dat hun financiën, administratie en personeelszaken goed zijn geregeld. Tegelijkertijd willen zij hier ook weer niet al te veel tijd in steken en zich liever concentreren op dat waar ze goed in zijn: ondernemen! Flynth ontzorgt franchiseondernemers met op maat gemaakte arrangementen. Wel zo transparant en het voorkomt verrassingen. Met veel franchisegevers hebben we daarom overeenkomsten afgesloten, waardoor belangrijke sturingsinformatie direct beschikbaar is voor hen en de bij ons aangesloten franchisenemers.

Waaruit bestaat een arrangement?

Binnen een arrangement voor franchisenemers verzorgt Flynth de volgende werkzaamheden:

  • Accountancy (administratie, jaarrekening, begroting, tussentijdse cijfers)
  • Fiscale zaken (aangifte omzetbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting)
  • Salarisadministratie

Deze werkzaamheden gieten wij in een arrangement op maat, precies afgestemd op uw wensen en behoeften. Tegen een concurrerend tarief!

Hoe gaan wij te werk?

Voordat u een arrangement bij ons afsluit, gaan we eerst met u in gesprek. Waar is behoefte aan binnen de formule? Wat zijn de kritische prestatie-indicatoren van uw formule en hoe kunnen wij hier het beste op aansluiten? Kunnen we bepaalde processen automatiseren? Samen met u stellen wij een optimaal arrangement samen voor uw formule. Zo zorgen we dat u inzicht heeft in uw cijfers, waarbij we u proactief adviseren en coachen over de acties die u en uw onderneming verder helpen. Wij presenteren deze realtime managementinformatie in een gepersonaliseerd dashboard: FlynthVision. Bovendien kunnen wij deze informatie vergelijken met branche-informatie én informatie over collega-formuleondernemers. Dit noemen we benchmarking.

Meer informatie?

Wilt u weten wat Flynth voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het formulier of telefoonnummer 088 - 236 96 00. Wij brengen u in contact met de adviseur die u het beste kan helpen. Hij of zij maakt graag een afspraak voor een kosteloos eerste gesprek.

Wat biedt Flynth nog meer?

Naast onze op maat gemaakte arrangementen kunnen franchisenemers en franchisegevers ook voor andere zaken bij Flynth terecht. Als adviseurs en accountants werken wij voor ruim 45 franchiseorganisaties en voor ongeveer 600 vestigingen van deze organisaties. Flynth biedt een uitgebreid dienstenpakket aan.

Te denken valt aan: 

Wilt u meer weten of heeft u een vraag?

Stel uw vraag in onderstaand formulier dan nemen wij contact met u op.