Salarisadministratie

Salarisadministratie

Zicht op salaris

 

Als werkgever heeft u voortdurend veranderende verantwoordelijkheden. Of dat nu gaat om de werving en selectie of de werkkostenregeling. Ook uw salarisadministratie moet aan steeds veranderende regelgeving voldoen. Flynth kan hierbij ondersteunen. Hoe? Bijvoorbeeld met een vlotte en correcte salarisberekening. Onze salarisadministrateurs zijn van alle brancheregelingen en de actuele wet- en regelgeving op de hoogte. 

Meer inzicht in uw salarisadministratie

Als werkgever kunt u vragen hebben over arbeidsrecht, cao en de fiscale wet- en regelgeving. Als u nog geen personeel heeft, vraagt u zich misschien af wat er allemaal bij komt kijken als u mensen in dienst neemt. Hoe zorgt u er bijvoorbeeld voor dat u uw personeelszaken op orde houdt en niet voor hoge werkgeverslasten komt te staan in het kader van de Wet arbeidsmarkt in Balans?  

Ook de werkkostenregeling kan tot vragen leiden: wat kunt u bijvoorbeeld onbelast verstrekken of vergoeden aan het personeel? Hoe zit het met de bedrijfsuitjes en de maaltijden in de kantine? Flynth adviseert u hoe om te gaan met deze arbeidsvoorwaarden

Hoe kunnen wij u helpen?

Flynth werkt met verschillende adviseurs op diverse deelgebieden van de salarisadministratie. Zo kunt u met elke vraag bij ons terecht. Flynth staat pal naast u als het gaat over: 

Flynth biedt u verschillende mogelijkheden als het gaat om online salarisadministratie. Of u nu de administratie volledig uit handen wilt geven of voor een deel, met een salarispakket op maat heeft u heeft altijd inzicht in uw cijfers.  

Als werkgever bent u verplicht uw werknemer te verzekeren tegen werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. Hoe zit het precies met sociale verzekeringen deze verplichting en wat betekent dit voor u? 

Wilt u meer weten of heeft u vragen?

Stel uw vraag in onderstaand formulier dan nemen wij contact met u op.