Salarisadministratie

Salarisadministratie

Uw salarisadministratie perfect op orde

Van de Wet werk en zekerheid tot de werkkostenregeling: uw verantwoordelijkheden als werkgever veranderen continu. Vraagt u zich af: voldoet mijn salarisadministratie aan alle regels? Flynth draagt zorg voor een vlotte en correcte salarisberekening en kent alle brancheregelingen plus de actuele wet- en regelgeving.

Flynth werkt met verschillende adviseurs op de diverse deelgebieden van de salarisnadministratie. U kunt met elke vraag bij ons terecht, bijvoorbeeld:

  • Als werkgever kunt u vragen hebben over arbeidsrecht, cao en de fiscale wet- en regelgeving.
  • Hebt u nog geen personeel? Dan vraagt u zich wellicht af wat er allemaal bij komt kijken als u wel mensen in dienst gaat nemen.

Online salarisadministratie

Besteedt u de salarisadministratie graag helemaal uit? Of wilt u gebruikmaken van onze online salarisadministratie en gegevens (deels) zelf invoeren? Flynth biedt u verschillende online mogelijkheden, van het raadplegen van personeelsgegevens tot het volledig zelf verwerken van de salarisadministratie.

Wet werk en zekerheid

In 2015 is de Wet werk en zekerheid ingevoerd. Flexwerkers kunnen na 2 jaar aanspraak maken op een vast contract en ook het ontslagrecht en de regels voor tijdelijke arbeidscontracten en de WW zijn veranderd. Dit heeft gevolgen voor u als werkgever en voor uw loonadministratie. Flynth adviseert u graag.

De werkkostenregeling

Sinds 2015 is de werkkostenregeling verplicht voor u als werkgever. U vraagt zich wellicht af: wat kan ik onbelast verstrekken of vergoeden aan personeel? Hoe zit het met bedrijfsuitjes en de maaltijden in onze kantine? Uw adviseur is volledig op de hoogte én vertelt u graag meer over de veranderingen in 2016.

Een vestiging bij u in de buurt

Bel 088 - 236 73 50

80 jaar ervaring in salarisadministratie

Al meer dan 80 jaar verzorgt Flynth de salarisadministratie voor onze klanten. Onze ervaren adviseurs hebben meer dan 160 verschillende cao’s in de portefeuille. Flynth biedt de expertise voor uw ondernemersvraagstuk en staat voor een vlotte verwerking, maatwerkmogelijkheden en praktische online toepassingen.

Meer informatie

Onze experts staan voor u klaar

Onze experts staan voor u klaar

Hebt u een vraag over uw salarisadministratie of over de dienstverlening van Flynth? Bel 088 – 236 73 50 of stuur een e-mail aan arbeidszaken@flynth.nl. Een personeelsadviseur bij u in de regio belt of e-mailt u dan over uw vraag. Indien gewenst kunt u een afspraak maken voor een vervolggesprek.

Bert Buijs

Bert Buijs

Salarisadministrateur

+31882367662 of mail

meer over Bert

René Hinssen

René Hinssen

Adviseur HR Services

+31882368469 of mail

meer over René

Remco Lootens

Remco Lootens

Adviseur Arbeidszaken

+31882369226 of mail

meer over Remco

Leo Groenewegen

Leo Groenewegen

Salarisadministrateur

+31882367518 of mail

meer over Leo

Erik Schaaders

Erik Schaaders

Adviseur HR Services

+31882369280 of mail

meer over Erik