Strategisch personeelsbeleid

Strategisch personeelsbeleid

Strategisch personeelsbeleid met effect

Een hogere productiviteit, omzetgroei, meer tevreden klanten. Wat de doelstellingen van uw bedrijf ook zijn, u realiseert het sneller en effectiever met een strategisch personeelsbeleid. Flynth ondersteunt u graag bij het opstellen van uw personeelsbeleid. Van het opzetten van een functioneringscyclus tot het begeleiden van verbetertrajecten.

Vraagt u zich af:

 • Sluiten de functieprofielen, taken en bevoegdheden van mijn personeel aan op onze (toekomst)situatie?
 • Past het personeelsbestand bij onze strategie en gevraagde functie-eisen?
 • Welke competenties hebben we nodig, zijn deze voorhanden bij het personeel?

Werk aan een soepele bedrijfsvoering en maximale ROI op de personeelskosten met strategisch personeelsbeleid. Onze hoogopgeleide senior personeelsadviseurs hebben brede ervaring in het mkb en agrarische bedrijfsleven. Zij kennen uw vraagstukken als werkgever en weten uw werknemers te bereiken. Daarnaast beschikken ze over veel expertise op het gebied van strategisch personeelsbeleid.  

Beoordelings- en functioneringscyclus

Hoe zet u de juiste mensen met de juiste kwaliteiten op de juiste plaats in uw organisatie? Uw adviseur zet samen graag met u een systematische beoordelings- en functioneringscyclus op voor uw personeelsbeleid. Hiermee beoordeelt u (eventueel met uw adviseur) de prestaties van uw werknemers.

U krijgt antwoord op vragen als:

 • Voldoen mijn medewerkers aan de eisen?
 • Is hun ‘basisuitrusting’ toereikend?
 • Welke extra opleidingsmogelijkheden zijn er?

Wat Flynth voor u kan doen

Wat is strategisch personeelsbeleid? Flynth kan samen met u de begeleiding organiseren in de cyclus van functioneringsgesprekken en beoordeling. Dit in lijn met uw visie en strategie. Wij zetten de nodige personeelsinstrumenten in, zoals opleiding, beloning, instroom, doorstroom of uitstroom van werknemers.

Een ander strategisch personeelsbeleid-voorbeeld: tijdens een functionerings- en verbetertraject kunnen we in een maandelijks gesprekkencyclus individuele begeleiding bieden aan uw medewerkers. Gedurende een halfjaar beoordelen we steeds de performance en competenties en leggen alles volgens afspraak vast in het dossier.

Diversiteit en effectieve samenwerking

Uit onderzoek blijkt keer op keer: diverse teams zijn effectiever. Maar hoe realiseert u dit voor uw bedrijf? Heeft u dit al vastgelegd binnen uw personeelsbeleid?

Flynth neemt uw werknemers persoonlijkheidstesten af zodat u een helder beeld verkrijgt van de diversiteit van uw personeelsbestand. Vervolgens kunt u gericht werken aan méér synergie en respect voor verschillende denkstijlen.

Andere voorbeelden van onze dienstverlening:

 • opzetten van bedrijfsreglement
 • opzetten van een overlegstructuur en teamopbouw
 • opzetten, beoordelen en/of aanpassen van het functiehuis
 • ontwikkelen van een P&O-strategie
 • verzorgen van trainingen en scholing
 • opzetten van uw competentiemanagement

Resultaat van onze inzet

Een doordacht personeelsbeleid draagt bij aan betrokken personeel, dat zich verbindt met de doelen van uw onderneming. Personeel dat beter presteert en zich weet aan te passen in een continu veranderende markt. Of, in andere situaties: het besef bij een medewerker dat zijn toekomst ligt in een andere functie of organisatie.

Meer weten over personeelsbeleid?

Gratis eerste kennismaking

Gratis eerste kennismaking

Neem contact op via e-mail hrservices@flynth.nl, bel 088– 236 77 77 of vul het contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u voor een eerste gratis kennismaking bij u op het bedrijf. Aan de hand van dit inventariserende gesprek laten we u graag weten wat wij kunnen betekenen voor uw personeelsbeleid en welke kosten hieraan verbonden zijn.

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ONZE ADVISEURSNEEM DIRECT CONTACT OP MET ONZE ADVISEURS

Paula Sjerps

Paula Sjerps

Senior Adviseur HR Services

+31882367299 of mail

meer over Paula

Christa Smit

Christa Smit

Adviseur HR Services

+31882367089 of mail

meer over Christa

Hans Nieuwenhuizen

Hans Nieuwenhuizen

Clusterdirecteur

+31882368395 of mail

meer over Hans

Hank Adriaans

Hank Adriaans

Directeur HR Services

+31882368473 of mail

meer over Hank