Bedrijfskundig advies

Bedrijfskundig advies

Bedrijfsstrategie voor gezonde resultaten

Hoe presteert uw onderneming ten opzichte van de concurrent? Wat zijn de verbeterpunten in uw bedrijfsvoering? Hoe realiseert u een succesvolle overdracht? Flynth vertaalt haalbaarheidsonderzoeken naar een effectieve bedrijfsstrategie, een ondernemersplan en concrete kansen voor uw onderneming.

Meer rendement

U kunt samen met uw adviseur uw strategie bepalen en uw bedrijfsvoering optimaliseren. Ontdek of u kosten kunt besparen. En hoe zit het met uw automatiseringsbehoefte? Flynth adviseert vanuit actuele cijfers en een diepgaande kennis van uw branche. Het doel: lagere kosten en meer rendement. 

DAYSEADAY

Toekomstbestendig ondernemen

Toekomstbestendig ondernemen is voor veel ondernemers  nu van het allergrootste belang. In dit filmpje vertelt Henk Strookappe, directeur Bedrijfskundig Advies bij Flynth, hoe belangrijk het is voor ondernemers om tijdig ondersteuning te vragen bij het bepalen van de financieringsbehoefte en de toekomstvisie. “Bepaal een stip op de horizon en neem stakeholders en medewerkers hierin mee.” Het is tijd voor actie!

Wilt u meer weten of heeft u een vraag?

Stel uw vraag in onderstaand formulier dan nemen wij contact met u op.Agenda

Er staan op korte termijn geen activiteiten op de agenda. Bekijk de algemene agenda