Deskundigheidsrapportages

Laat onze expert meekijken

Deskundigheidsrapportages

Met uw franchiseorganisatie komt u soms voor moeilijke beslissingen of vragen te staan. Twijfelt u over een advies dat u kreeg of pakt een beslissing in de praktijk anders uit dan verwacht? Laat een van onze ervaren experts meekijken. Met een deskundigheidsrapportage krijgt u direct inzicht. 

Betrouwbare onderzoeken en berekeningen

Betrouwbare (tegen)onderzoeken en berekeningen helpen u om een goed oordeel te vormen bij bedrijfskundige vraagstukken. Wij bepalen bijvoorbeeld voor u hoe goed een eerder vestigingsplaatsonderzoek uitgevoerd is. Hoe het komt dat een franchisevestiging minder omzet dan begroot. Of hoe hoog de schade is die u in een bepaalde situatie opliep.  

Hebt u een vestigingsplaatsonderzoek laten uitvoeren, maar twijfelt u aan de kwaliteit? Of wilt u meer zekerheid voordat u een keuze maakt? Wij helpen u graag met een tegenonderzoek en stellen bijvoorbeeld vast in hoeverre de juiste uitgangspunten gehanteerd zijn. Zo helpen we u om de juiste keuze te maken. Voor iedere organisatie bieden we advies op maat.

Zowel franchisegevers als franchisenemers kunnen te maken krijgen met schade. Bijvoorbeeld doordat een franchisevestiging niet voldoet aan de eisen van de formule. Of doordat de franchiseformule wordt opgeheven. Wij helpen met een schadeberekening om te bepalen hoe groot de geleden schade is.

U bent een franchisevestiging gestart, maar in de praktijk blijkt de voorgestelde begroting niet haalbaar? Met een second opinion verdienmodel brengen wij mogelijke oorzaken voor u in kaart en helpen met onderbouwing voor een eventuele juridische procedure.

Wilt u meer weten of heeft u een vraag?

Stel uw vraag over deskundigheidsrapportages in onderstaand formulier dan nemen wij contact met u op.Nieuws