Financieringen

Een goed businessplan is altijd financierbaar

Financieringen

Heeft u als ondernemer financiering nodig? Voor het realiseren van uw plannen is kapitaal essentieel: of het nu gaat om een investering in activa, werkkapitaal of een overname. Het aanbod aan financiers en financieringsoplossingen is groot. Dat kan uitdagingen opleveren bij het bepalen van de meest optimale financieringsvorm of de combinatie daarvan. Begin daarom bij het bepalen van uw strategie en doelen om de waarde van uw bedrijf te verbeteren. We zetten belangrijkste tips hier voor u op een rij .

Bank óf crowd? Welke financiering is het beste?

Bank, crowdfunding, leasing, factoring, kredietunies: er zijn steeds meer aanbieders met uiteenlopende financieringsmogelijkheden, met verschillende soorten pricing, eisen en voorwaarden. Ziet u door de bomen het bos nog? De bank is in ieder geval al lang niet meer uw enige keuze. We hebben alle financieringsvormen voor u op een rij gezet op onze Financieringsvormen pagina

Financier uw investering tegen de beste condities, samen met ons financieringsteam. Wij kijken objectief naar uw situatie én handelen in uw belang. Dat betekent soms ook: een andere oplossing dan u vooraf misschien in gedachten had.