Franchise

Franchise

Uw partner in franchise!

Volop kansen en uitdagingen in franchise

De wereld van franchiseformules is continu in beweging, ontwikkelingen op alle mogelijke fronten zijn aan de orde van de dag. Neem de ontwikkeling van online shoppen en het daarmee veranderende klantgedrag, dit heeft mogelijk een grote invloed op uw verdienmodel. Flynth vindt het cruciaal dat de winstgevendheid van de franchisegever en de franchisenemer op peil blijft of groeit. Wat uw uitdaging ook is, wij adviseren u graag. Rondom koop en verkoop van een franchise-onderneming treedt Flynth vaak op als neutrale onderhandelaar.

Veranderende wetgeving vraagt om aanscherping van de onderliggende afspraken en zal aanpassing vragen van zowel franchisegever als franchisenemer. Flynth kan met haar uitgebreide team van Franchisespecialisten bijdragen aan optimalisatie van uw formule.

Praktijkverhalen

Meer informatie

Vandaag nog in contact

Vandaag nog in contact

Bent u benieuwd wat Flynth voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via e-mail franchise@flynth.nl, telefoonnummer 06 - 256 91 878 of vul het contactformulier in. Wij brengen u snel - vaak al dezelfde dag - in contact met de adviseur die u het beste kan helpen. Hij of zij maakt graag een afspraak met u voor een kosteloos eerste franchise-advies.