My Flynth

Franchising

 

Nieuwe kansen en uitdagingen in franchise

Wilt u een formule introduceren in de markt? Online groeien met uw onderneming binnen de formule-eisen? Of zoekt u een mediator om de samenwerking te verbeteren? Wat uw vraag ook is, wij adviseren u graag. Rondom koop en verkoop van een franchise-onderneming treedt Flynth vaak op als neutrale onderhandelaar.

De wereld van franchiseformules verandert snel. Door de opkomst van online shoppen verandert de hele ‘customer journey’. Met dit veranderende klantgedrag verandert ook het verdienmodel. Flynth vindt het cruciaal dat de winstgevendheid van de franchisegever en de ondernemer op peil blijft of groeit.

Voor franchisenemers

Of u nu overweegt om te starten of bijvoorbeeld uw franchise-onderneming wilt verkopen: dankzij onze goede afspraken met franchisegevers is Flynth dé partner voor franchisenemers. Wij verzorgen graag uw financiële administratie, verdiepen ons in uw formule en bieden franchise-advies vanuit een breed perspectief.

Voor franchisegevers

Waar staat uw formule? Heeft u een idee voor een keten? Integreert u online binnen de formule? Of staat er al een succesvolle franchise-onderneming op uw naam? U komt specifieke uitdagingen tegen in elke fase van het opzetten en doorontwikkelen van een succesvolle formule (soft of hard).

Vraagt u zich af:

  • Hoe kan ik mijn bedrijf franchisen, kan ik van deze onderneming ook een franchiseformule maken?
  • Hoe maak ik een slag naar meer toegevoegde waarde voor de klant, bijvoorbeeld via avondopenstelling of een nieuwe webshop?
  • Hoe zit het precies met personeelsuitdagingen, bijvoorbeeld rondom ontslag of de verhoging van het minimumloon?

Flynth onderzoekt het economisch perspectief van uw plannen, helpt contracten en handboeken opstellen en heldere afspraken te maken. Wij werken voor veel verschillende franchiseformules en zijn huisadviseur bij toonaangevende formules in waarderingssystematiek, huurverlaging en financieringsaanvragen.

Wij denken op strategisch niveau met u mee over winstgevendheid, personeelsbeleid en online strategie. FlynthVision helpt u ‘sturen op cijfers’, vanuit uw actuele data plus onze unieke marktinformatie. Ons franchise-advies is altijd gericht op verbetering van uw rendement én een optimale samenwerking tussen u en uw franchisenemers.

Vandaag nog in contact

Bent u benieuwd wat Flynth voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via e-mail franchise@flynth.nl of telefoonnummer 088 - 236 96 00. Wij brengen u snel - vaak al dezelfde dag - in contact met de adviseur die u het beste kan helpen. Hij of zij maakt graag een afspraak met u voor een kosteloos eerste franchise-advies.

Praktijkverhaal

Case Franchise

Van lokale winkel naar landelijke franchiseformule. Ondernemer Peter Weenk maakt van Welkoop een begrip dankzij FlynthVision.

Webshop arrangement

Flynth biedt u als ondernemer met een webshop een uitgebreid pakket diensten tegen een heldere prijs die in ieder geval voor twee jaar vaststaat. U bepaalt of u uw administratie zelf invoert of dat u dat door Flynth laat doen. En heeft u nog vragen? Dan krijgt u telefonische ondersteuning, ook dat is helder. Kijk… dat is nou hét voordeel van dit Flynth all-in arrangement: complete dienstverlening tegen een vooraf afgesproken vaste prijs per maand.

 Download het
 Flynth arrangement webshop

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws