Waarderingen

Waarderingen

Het vaststellen van de juiste prijs is van cruciaal belang

Waardering

Bij een mogelijke verkoop van uw bedrijf wilt u zeker weten dat de juiste prijs ontvangen wordt. Anderzijds bent u als kopende ondernemer niet van plan om een prijs te betalen die geen eerlijke afsp​iegeling geeft van de waarde van de onderneming. 

De waarde van een onderneming hangt af van interne en externe factoren, maar is in de basis gebaseerd op de toekomstige kasstromen van de onderneming. Door deze kasstromen te voorspellen en onderbouwen, rekening houdend met het risicoprofiel van de onderneming kan de waarde bepaald worden. Het voorspellen van de toekomstige kasstromen vereist diepgaande kennis van de branche en de markt.

Onze specialisten met kennis en ervaring stellen op gangbare principes in de markt de waarde van de onderneming vast. Zo bieden wij ondersteuning in het uitvoeren van een financiële analyse en de management prognose. Aan de hand van deze gegevens wordt de uiteindelijke waardering uitgevoerd. Wij vinden het belangrijk dat hieraan een goed begrip van uw bedrijf ten grondslag ligt.

Neem vrijblijvend contact met ons op