Bedrijfsopvolging

Bedrijfsopvolging

Het succes van de volgende generatie 

Op naar de volgende generatie!

In veel ondernemersgezinnen is bedrijfsopvolging de gedroomde voortzetting van het bedrijf. Maar hoe wordt dit succesvol ingericht? Er komt een hoop bij kijken: voor de ondernemer zelf, het personeel én de klanten. Er zijn namelijk een hoop manieren waarop het bedrijf kan worden doorgegeven aan de volgende generatie. Het is van belang om op tijd te beginnen met de bedrijfsopvolging om zo het overdrachtsproces te optimaliseren.

 

Bij Flynth bieden wij een totaaloplossing waarbij onze collega’s van de expertiselijnen fiscaliteit, juridische zaken, bedrijfskundig advies en deal advies nauw samenwerken. Waarbij onze aanpak gericht is op ondersteuning met een kernteam dat naast het voor u bekende Flynth gezicht bestaat uit een beperkt aantal specialisten.

 

Vragen die hier zoal spelen zijn: ‘wat wordt er overgenomen (activa of aandelen)?’ ‘Wat is de prijs van de onroerende zaken?’ en ‘Is de goodwill hierbij inbegrepen?’. Vaak is hier een financiering en een waardering van belang. Wij kunnen u hierin adviseren.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Henri Brom: ‘Bedrijfsopvolging is werken aan het succes van de volgende generatie’.

Henri Brom: ‘Bedrijfsopvolging is werken aan het succes van de volgende generatie’.