Deal Advies

Deal Advies

Wij helpen u uw ambities waar te maken. 

Met advies op maat voor het beste resultaat.

Waarvoor kunt u Flynth Deal Advies inschakelen?

Overweegt u een nieuwe investering of financiering. Wilt u een bedrijf kopen of verkopen of een analyse van de strategische opties om uw onderneming te laten groeien? Wij hebben dé adviseurs die pal naast u staan en u helpen bij elke stap.

Elke deal vraagt om een goede voorbereiding en een financiële onderbouwing die u strategisch sterk plaatst in elke onderhandelingsfase. Onze adviseurs helpen u de waarde van uw deal te maximaliseren door in het voortraject diepgaand uw onderneming te analyseren, bij te sturen waar nodig en dan als alles goed staat de onderhandelingen in te gaan.

Een goed plan is áltijd financierbaar

Bank, crowdfunding, leasing, factoring, kredietunies: er zijn steeds meer aanbieders met uiteenlopende financieringsmogelijkheden, met verschillende soorten pricing, eisen en voorwaarden. 

Ziet u door de bomen het bos nog?

Financier uw investering tegen de beste condities, samen met ons financieringsteam. Wij kijken objectief naar uw situatie én handelen in uw belang. Dat betekent soms ook: een andere oplossing dan u vooraf misschien in gedachten had.

Deal advies ondersteuning per fase in het transactieproces

  1. Evaluatie van de strategische mogelijkheden
  2. Voorbereiding op een overname
  3. Benaderen mogelijke overname kandidaten
  4. Indicatieve bieding uitbrengen
  5. Due Dilligence / Finaal bod
  6. Onderhandelingen / Financiering / Afronding

Contact met Deal Advies

Contact met team Deal Advies

Contact met team Deal Advies

 Bent u benieuwd wat Flynth voor u kan betekenen? Neem contact met Flynth op via e-mail dealadvies@flynth.nl of telefoonnummer 088 236 91 43. Onze experts staan voor u klaar.