My Flynth
Deal Advies

Deal Advies

Wij helpen u uw ambities waar te maken.

Met advies op maat voor het beste resultaat!

Waarvoor kunt u Flynth Deal Advies inschakelen?

Overweegt u een nieuwe investering of financiering. Wilt u een bedrijf kopen of verkopen of een analyse van de strategische opties om uw onderneming te laten groeien? Wij hebben dé adviseurs die pal naast u staan en u helpen bij elke stap.

Elke deal vraagt om een goede voorbereiding en een financiële onderbouwing die u strategisch sterk plaatst in elke onderhandelingsfase. Onze adviseurs helpen u de waarde van uw deal te maximaliseren door in het voortraject diepgaand uw onderneming te analyseren, bij te sturen waar nodig en dan als alles goed staat de onderhandelingen in te gaan.

Dienstenoverzicht

U wilt investeren en heeft hiervoor financiering nodig. Het plan ligt er. Uw rendement en vermogen lijkt in orde. Toch zei de bank ‘nee’. Zijn uw kansen op financiering nu verkeken? Mogelijk niet, want er zijn zoveel méér mogelijkheden.

Het financieringsteam kijkt samen met u naar uw investeringsbehoefte en onderzoekt welke financiering hier het beste bij past. Misschien bent u wel beter uit met leasing, factoring of een mix van verschillende financieringen.

Laat ons u adviseren >>

Uw adviseur volgt samen met u een gestructureerd proces om tot een succes te komen. Hierbij kijken we naar de ondernemingsstructuur, de fiscale aspecten en hoe de hoogste netto-opbrengst te realiseren is. In het informatiememorandum leggen we alle bedrijfsgegevens vast en ook vindt u hier  de waardebepaling  terug.

In het geval van verkoop kunnen we u helpen kopers te vinden.

Aan de onderhandelingstafel zorgen onze adviseurs dat emoties geen kans krijgen maar dat er gewoon de beste deal onderhandeld wordt. En tenslotte kunnen onze juridische adviseurs de schriftelijke vastlegging verzorgen.

Flynth Deal Advies staat pal naast u.

Voordat u een handtekening zet onder het definitieve contract, is het raadzaam om alle waardedrijvers goed te bekijken. De risico’s en kansen zijn niet altijd voor de hand liggend. Met onze sector kennis van uw branche weten wij precies waarop wij moeten letten.

Flynth kan voor u met een brede due diligence alle waardedrijvers in beeld brengen op financieel, fiscaal, HR, juridisch, vastgoed, subsidie en bedrijfskundig gebied. Hierin staat voorop dat er een reële, goed onderbouwde (ver-)koopprijs wordt bepaald.

Tegen welke prijs koopt of verkoopt u een onderneming of bedrijfsonderdeel? Wij helpen u een reële waardering te bepalen die rekening houdt met o.a.:

 • Het management
 • (toekomstige) Resultaten
 • Geld genererend vermogen
 • Marktfactoren
 • Klanten en leveranciers

Flynth kent alle rekenmethodes en is expert in bedrijfsovernames.
Belangrijk is dat de waardering de toets der kritiek van verschillende stakeholders kan doorstaan en overeind blijft.

In veel ondernemersgezinnen is bedrijfsopvolging de gedroomde voortzetting van het bedrijf. Hoe realiseert u een succesvolle bedrijfsoverdracht? Een opvolger uit de familie heeft tijd nodig om te groeien. Een koper van buiten vinden, duurt soms jaren. Daarom adviseert Flynth: begin op tijd met de voorbereiding.

Als ondernemer wilt u uw bedrijf onder goede voorwaarden overdragen, voor uzelf én voor uw personeel en klanten. De belangrijkste vraag is: wie wordt uw opvolger? Bij bedrijfsopvolging door familie zijn de persoonlijke relaties belangrijk. Wat uw situatie ook is: onze adviseurs begeleiden u graag bij de bedrijfsopvolging.

Een goed plan is áltijd financierbaar

Bank, crowdfunding, leasing, factoring, kredietunies: er zijn steeds meer aanbieders met uiteenlopende financieringsmogelijkheden, met verschillende soorten pricing, eisen en voorwaarden. 

Ziet u door de bomen het bos nog?

Financier uw investering tegen de beste condities, samen met ons financieringsteam. Wij kijken objectief naar uw situatie én handelen in uw belang. Dat betekent soms ook: een andere oplossing dan u vooraf misschien in gedachten had.

Deal advies ondersteuning per fase in het transactieproces

 1. Evaluatie van de strategische mogelijkheden
 2. Voorbereiding op een overname
 3. Benaderen mogelijke overname kandidaten
 4. Indicatieve bieding uitbrengen
 5. Due Dilligence / Finaal bod
 6. Onderhandelingen / Financiering / Afronding

Contact met team Deal Advies

Contact met team Deal Advies

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws