My Flynth

Welkom bij Flynth! Op deze pagina’s vind je alles over ons als bedrijf en als werkgever, hoe het is om bij ons te werken en vooral: hóe je bij ons terecht komt.

Wie wij zijn? Wij zijn gedreven professionals met een focus op onze klanten. Door onze kennis en krachten te bundelen halen we het beste uit ondernemers en uit onszelf. Maar waarom is dat nu juist bij ons zo interessant? Bij Flynth vind je de professionaliteit van een groot kantoor, maar ook de persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. En dat biedt volop kansen.
Je leest erover op de pagina’s Wie is Flynth en Waarom Flynth.

Typisch wij: De Flynth Factor

Onze medewerkers hebben stuk voor stuk de Flynth Factor. Wat dat is? Een mooie combinatie van eigenschappen die perfect past bij onze dienstverlening. Lees er meer over op De Flynth Factor. Of beantwoord de vragen in onze analyse Wat is jouw Flynth Factor en kom erachter wat jij en Flynth voor elkaar kunnen betekenen.

Vakgebieden

Onze specialisten hebben een brede kennis van hun vakgebied en van de branche van hun klanten. Krijg je als Flynther een specifieke vraag van een ondernemer, dan is er altijd wel een collega die jouw kennis kan aanvullen om zo tot het beste advies te komen. Bekijk onze vakgebieden.

Solliciteren en stage lopen

Bij Flynth kunnen we altijd goede professionals gebruiken. Van starters die we verder opleiden tot doorgewinterde specialisten die zich nog beter willen ontwikkelen.

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws