My Flynth

Werken bij Flynth

Hoe het is om bij ons te werken?

En vooral: hóe je bij ons terecht komt.

Je leest het hier!


Welkom bij Flynth!

Op deze pagina’s vind je alles over ons als bedrijf en als werkgever. Hoe het is om bij ons te werken en vooral: hóe je bij ons terecht komt!

Wie wij zijn? Wij zijn gedreven professionals met een focus op onze klanten. Door onze kennis en krachten te bundelen halen we het beste uit ondernemers en uit onszelf. Maar waarom is dat nu juist bij ons zo interessant? Bij Flynth vind je de professionaliteit van een groot kantoor, maar ook de persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. En dat biedt volop kansen.

vakgebieden

Onze specialisten hebben een brede kennis van hun vakgebied en van de branche van hun klanten. Krijg je als Flynther een specifieke vraag van een ondernemer, dan is er altijd wel een collega die jouw kennis kan aanvullen om zo tot het beste advies te komen.

Je vindt onze verschillende vakdisciplines hieronder. Klik op jouw vakgebied en lees meer over deze discipline bij Flynth.

De flynth factor

Resultaatgericht én invoelend. Persoonlijk en toch professioneel. Nuchter en grondig en ook creatief. Ambitieus én bescheiden. Flynth’ers hebben een bijzondere combinatie van persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden. Een totaalpakket van eigenschappen die perfect past bij onze dienstverlening. En waar we trots op zijn. We noemen dit totaalpakket: de Flynth Factor.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws