Flynth sponsor BEAT Cycling Club

 
Flynth sponsor BEAT Cycling Club
Gepubliceerd: 26-01-2023, laatst gewijzigd: 15-02-2024

PERSBERICHT

ARNHEM, 26 januari 2023 - Flynth is per januari 2023 een partnership aangegaan met BEAT Cycling Club. Als grootste wielerclub van Nederland is BEAT veel meer dan een professionele wielerploeg. Deze unieke invulling maakt dat BEAT de juiste partner is passend bij de groeiambities van Flynth. 

BEAT is de grootste wielerclub, Flynth is de grootste adviseur en accountant voor het mkb in Nederland. BEAT is gebouwd rondom een landelijke clubstructuur waar iedereen lid van kan worden, Flynth is aanwezig met locaties door heel Nederland. De winst van Flynth gaat terug naar de medewerkers én de maatschappij. De onderscheidende aanpak van BEAT als wielerclub en de toegankelijkheid zorgen voor een unieke parallel met Flynth.

Verbinding door fietsen en netwerken

Flynth zal de wielerclubsponsoring aanwenden voor het versterken van het eigen merk en het verder bouwen aan landelijke bekendheid. Fietsen, netwerken en business worden in het partnership met BEAT aan elkaar verbonden.  

BEAT: een wielerclub, geen wielerploeg

BEAT is een professionele wielerclub, met een sterke eigen identiteit. Een club met een eerste team met bekende namen als Olympisch kampioen Matthijs Büchli, wereldkampioen Yoeri Havik en de recentelijk toegetreden Thijs Zonneveld. Maar BEAT is ook een club waar iedereen zich bij kan aansluiten en renner kan worden, een club met een eigen naam en identiteit, in tegenstelling tot de traditioneel gesponsorde wielerploegen. Daarmee verandert BEAT het businessmodel van de wielersport fundamenteel. Meer over BEAT.

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Flynth is Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth stimuleert ondernemers om het maximale te halen uit hun ondernemerschap en voorziet hen vroegtijdig van de juiste cijfers en geven daar het beste advies bij, gericht op de toekomst. De diepgaande branchekennis leidt tot vernieuwende inzichten en praktisch perspectief. Flynth is er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. Meer over Flynth.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ilse Harmelink, directeur marketing, communicatie en business development via (088) 236 88 66 of via pers@flynth.nl.

Hebt u een vraag over dit artikel?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier en dan nemen wij contact met u op.
 

Persbericht

Geschreven door: