Astrium sluit zich aan bij Flynth

 
Astrium sluit zich aan bij Flynth
Gepubliceerd: 24-03-2022, laatst gewijzigd: 24-01-2024

Op 22 maart 2022 zijn de handtekeningen gezet voor de overname van 100% van de aandelen van de Astrium Groep uit Zoetermeer door Flynth.

Astrium is met circa 70 medewerkers hoofdzakelijk actief in de audit- en assurancepraktijk voor de sectoren onderwijs, gemeenten en lokale overheden. Astrium heeft een sterke marktpositie in deze sectoren en behoort gecombineerd met Flynth tot de top 5 van de accountantskantoren in Nederland in deze sectoren.

Eén van de strategische doelstellingen van Flynth is het continueren van de groei van de auditpraktijk om hiermee de gewenste schaalgrootte te kunnen realiseren die nodig is om te kunnen blijven investeren in kwaliteit en innovatie. Met de acquisitie van Astrium wordt naast de beoogde omzetgroei toegang verkregen tot de sectoren gemeenten en lokale overheden en wordt de marktpositie in de sector onderwijs versterkt. In beide sectoren ontstaat een stevige marktpositie met diepgaande branchekennis passend in de strategie van Flynth. Een andere belangrijke motivatie om samen op te trekken is om als werkgever aantrekkelijker te zijn en blijven. Flynth biedt met hoogwaardige dienstverlening in een laagdrempelige omgeving voor medewerkers veel perspectief.

Flynth is Nederlands grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. De audit- en assurancepraktijk van Flynth is ondergebracht bij Flynth Audit B.V. Op dit moment zijn daar ruim 140 professionals werkzaam die zich primair richten op de uitvoering van controle- en aanverwante opdrachten.

Volgens de Raad van Bestuur van Flynth past de acquisitie van Astrium in de groeiambitie voor de auditpraktijk. Daarnaast kunnen klanten profiteren van het brede dienstenpakket van Flynth.

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen Ilse Harmelink, directeur marketing, communicatie en business development van Flynth via (088) 236 88 66 of via pers@flynth.nl.

Over Flynth

Flynth stimuleert ondernemers om het maximale te halen uit hun ondernemerschap. We voorzien hen vroegtijdig van de juiste cijfers en geven daar het beste advies bij, gericht op de toekomst. Flynth opereert nationaal en is Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Onze diepgaande branchekennis leidt tot vernieuwende inzichten en praktisch perspectief. Flynth is er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. www.flynth.nl

Over Astrium

Astrium is een full service accountantskantoor gevestigd in Zoetermeer. Met externe accountants met meer dan twintig jaar ervaring met overheidscontroles hebben wij regionaal en landelijk onze naam opgebouwd. Ons klantenportfolio bestaat uit non-profit organisaties (lokale overheid en onderwijs) en profitorganisaties (middelgrote en grote ondernemingen). Om effectief te kunnen inspelen op de vele vraagstukken die op onze weg komen, heeft Astrium sinds de oprichting in 2009 haar dienstenpakket steeds verder uitgebreid. Naast het verrichten van controlediensten worden ook alle overige diensten verricht zoals fiscale advisering, verwerking van de salaris- en financiële administratie en overige assurance-opdrachten zoals beoordelingsopdrachten en specifieke onderzoeken naar bijvoorbeeld de administratieve organisatie en de interne (risico-)beheersing en de IT-omgeving. www.astrium.nl

Hebt u een vraag over dit artikel?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier en dan nemen wij contact met u op.
 

Persbericht

Geschreven door: