POP3 JOLA: Jonge agrariër, investeer in de toekomst

 
Gepubliceerd: 22-11-2019, laatst gewijzigd: 22-11-2019

Jonge landbouwers opgelet: aanvraagronde POP3-subsidie opent op 2 december

Ben je een jonge boer of tuinder en wil je duurzaam investeren in je onderneming? Vanaf december 2019 kun je weer een aanvraag indienen voor de POP3-subsidie Jonge Landbouwers (JOLA). Flynth helpt je graag.

Met de POP3-subsidie JOLA ondersteunt en stimuleert de overheid landbouwers jonger dan 41 jaar. Jonge boeren en tuinders kunnen zo beter inspelen op marktontwikkelingen en wensen van de samenleving, is de gedachte. Wil je duurzaam investeren in je bedrijf? De aanvraagronde loopt van 2 december 2019 tot en met 7 februari 2020.

Investeringen

In de vorige openstellingsronde (2018-2019) heeft Flynth namens 78 jonge landbouwers een subsidie aangevraagd, bij 60 van hen werd de subsidie toegekend. Lees hier meer over de investeringen die zij deden.

Mogelijkheden

Ook deze openstellingsronde zijn er ruim 20 investeringscategorieën waarvoor je subsidie kunt aanvragen. Wil je weten of een investering in jouw provincie voor subsidie in aanmerking komt? Onze adviseurs subsidie helpen je graag verder.

Realisatie

Waar voorheen sprake was van een realisatietermijn van 3 jaar, geldt voor deze openstellingsronde een termijn van 2 jaar na toekenning van de subsidie voor het uitvoeren van de investeringen.

Flynth helpt je verder!

Flynth staat tijdens deze openstellingsronde graag klaar voor jonge boeren en tuinders. Ben je jonger dan 41 jaar, heb je investeringsplannen voor de komende twee jaar en wil je meer weten over de subsidiemogelijkheden? Neem dan contact op met Gerjan Slotboom, tel. 088 - 236 70 88 of Galtjo Geertzema, tel. 088 – 236 83 91.

Hebt u een vraag over dit artikel?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier en dan nemen wij contact met u op.
 

Geschreven door: