Onboarden in tijden van Corona: een creatieve maar prima start!

 
Onboarden in tijden van Corona: een creatieve maar prima start!
Gepubliceerd: 16-04-2020, laatst gewijzigd: 24-01-2024

Op woensdag 1 april ben ik by Flynth gestart als externe accountant op het kantoor in Amstelveen. Omdat het geplande onboarding programma niet door kon gaan, gezien alle corona-perikelen was het ontvangst op de eerste werkdag anders, maar toch prima georganiseerd. Er waren zelfs bloemen!
Erik Koetje en Carmen Dekker hebben me de eerste dagen opgevangen en we hebben een prima gestart gemaakt met elkaar. Wel met anderhalve meter afstand uiteraard, daar zijn we inmiddels allemaal al een beetje aan gewend. Het was rustig op kantoor en dus was er geen rij voor de koffie en ook niet bij de slagboom in de parkeergarage. Ik moest even denken aan iemand die eens zei: ‘elk nadeel heeft z’n voordeel’!

Mijn eerste indrukken van het werken bij Flynth waren en zijn heel positief. Het projectteam van start@flynth heeft er alles aan gedaan om een aangepast onboardingsprogramma op te stellen en te organiseren. De eerste paar dagen stonden in het teken van een calls en de e-learnings om kennis te maken met de organisatie en een aantal mensen. Ook kreeg ik van veel collega’s al e-mails om me welkom te heten en dat voelde heel goed. In de aanloop naar 1 april werd een aantal keren gesproken over een beoogd warm welkom en ondanks de bijzondere omstandigheden was daar zeker sprake van. Zelfs in zo’n bijzondere tijd.

De komende paar weken zal het vast even zoeken zijn naar hoe zaken werken bij Flynth maar ik verwacht snel aan te kunnen haken. Ik ben ervan overtuigd dat mijn collega’s me daarbij zullen helpen en dat ik snel m’n draai zal vinden. Het gaat vast goedkomen bij zo’n mooie club als Flynth en er liggen kansen genoeg om de praktijk verder uit te bouwen. Schroom niet om contact met me te zoeken om iets te bespreken of samen op te pakken! Ik hoop veel nieuwe collega’s te ontmoeten, wanneer alles weer een beetje normaal is. Het is nog even onzeker wanneer dat zal zijn maar dat die tijd weer gaat komen is een zekerheid. Tot dan!

Hartelijke groet,
Mark Splinter - externe accountant kantoor Amstelveen

Hebt u een vraag over dit artikel?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier en dan nemen wij contact met u op.
 

Werken bij Flynth

Geschreven door: