My Flynth

Financieringen

Een goed plan is altijd financierbaar 

Wilt u een volgende stap maken, maar weet u niet waar te beginnen? Wij kunnen helpen bij het schrijven een business case inclusief het maken van het financiële plaatje. Daarna kunnen wij dit plan aandragen bij private investeerders, private equity fondsen, banken of andere geldverstrekkers.

Reden voor een financiering

Er zijn verschillende andere redenen waarom een onderneming een financiering nodig kan hebben: het bedrijf groeit en de ondernemer wil de volgende stap maken. Een ander voorbeeld is dat een ondernemer startkapitaal nodig heeft om een nieuwe onderneming te starten. Financieringsaanvragen zijn daarvoor cruciaal.

Doorgaans bestaat een goed plan uit drie onderdelen:

  • een doordachte strategie;
  • een financieel plan;
  • en een plan voor risicoreductie.

Wij helpen met het schrijven van een business plan inclusief de financiële onderbouwing.

Ieder plan is financierbaar

Bank, crowdfunding, leasing of factoring zijn voorbeelden van uiteenlopende financieringsmogelijkheden. Naast de vele mogelijkheden zijn er ook veel verschillende aanbieders met andere pricing, eisen en voorwaarden. Ziet u door de bomen het bos nog?

Met onze ervaring en relaties kunnen wij acteren als gids in het woud van financierders en kunnen wij het plan aandragen bij private investeerders, private equity fondsen of banken.

Wij geloven dat een plan namelijk altijd financierbaar is.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Peter van der Vijgh: ‘De kunst van financieren is uitdagingen omzetten in succes’.

Peter van der Vijgh: ‘De kunst van financieren is uitdagingen omzetten in succes’.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws