Flynth Drachten (voormalig Accon avm)

Flynth Drachten (voormalig Accon avm)

Uw adviseur en accountant in Drachten

Maak kennis met uw accountant in Drachten

Geef uw financiële administratie vol vertrouwen uit handen. Reken op deskundig advies bij complexe vraagstukken, zoals bedrijfsoverdracht, financieringen en juridische (agro)vraagstukken. Uw accountant in Drachten staat u bij in elke fase van het ondernemerschap. Kom eens langs voor een sparringsessie!

 

Uw adviseur en accountant in Drachten: altijd dichtbij

Bij ons accountantskantoor in Drachten werken professionals met uiteenlopende specialismen. Juristen, fiscalisten, HR-adviseurs, financieringsexperts en bedrijfskundigen: samen vormen zij één team voor al uw ondernemingsvragen. Uw accountant in Drachten is thuis in uw branche en geeft u proactief advies.

Onze expertise

Uw accountant in Drachten is veelal actief in het mkb en de agrosector. Dankzij ons uitgebreide kennisnetwerk van 1000 collega’s bieden we full-service dienstverlening. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor:

 

Bedrijfskundig advies in Drachten

Met bedrijfskundig advies in Drachten helpen wij u succesvol te ondernemen, zowel op zakelijk als privégebied. Onze specialisten spotten risico’s én ontdekken nieuwe perspectieven. Met fiscaal advies, btw-advies en inzichten voor vermogens- en inkomensplanning. De deur staat voor u open.

 

Het accountantskantoor in Drachten is gevestigd in het kantorenpark aan de A7, dicht bij alle uitvalswegen. Met ruim 100 collega’s is het kantoor een van de grootste vestigingen van Flynth (voormalig Accon avm). Uw accountant in Drachten is thuis in uw regio en voelt zich nauw betrokken met uw onderneming.

 

Bezoekadres

 

Postadres

Postbus 623
9200 AP Drachten

Het voordeel van Flynth

  • Proactieve dienstverlening
  • Multidisciplinair advies in elke branche
  • 100+ jaar ervaring in accountancy
  • Hoge lokale en regionale betrokkenheid
  • Zeer actief in het mkb en de agrosector

Accon avm wordt Flynth

Het merk Accon avm gaat geleidelijk verdwijnen. De dienstverlening aan klanten gaat onverminderd door met de vertrouwde adviseurs. Samen werken we aan integratie naar één Flynth. Het accountantskantoor in Drachten (voormalig Accon avm) werkt nauw samen met adviseurs en accountants van Flynth. Samen bieden we full-service dienstverlening: voor elk vraagstuk staat een team van experts voor u klaar. Lees meer