My Flynth

Bakkerij


Goed kiezen is beter ondernemen

Zoekt u een geschikte opvolger voor uw bakkerij? Wilt u investeren of uitbreiden, bijvoorbeeld met ijsverkoop? Of wilt u uw brutowinst, personeelskosten en productiviteit onder de loep laten nemen? Flynth adviseert u graag op elk vlak van uw bedrijfsvoering. Zodat u het maximale uit uw onderneming haalt.

Het bakkersbedrijf is kapitaal- én arbeidsintensief, wat de relevantie van investerings- en arbeidsvraagstukken nog extra onderstreept. Veel (banket)bakkerijen staan voor de vraag: gaan we alle producten zelf maken of inkopen voor doorverkoop? Wellicht overweegt u uitbreiding met horeca, ijsverkoop of een webshop.

Flynth ondersteunt u graag bij al uw vragen rondom onder meer:

  • investeringen
  • filiaaluitbreiding
  • financieringsmogelijkheden
  • beoordeling brutowinst
  • digitalisering

Lees meer

Agenda

Er staan of korte termijn geen activiteiten op de agenda. Bekijk de algemene agenda

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ONZE ADVISEURSNEEM DIRECT CONTACT OP MET ONZE ADVISEURS

Guus Brings

Accountant

+31882369330 of mail

meer over Guus

Chris Heetebrij

Medewerker Bedrijfsadvies

+31882369209 of mail

meer over Chris

Erwin Draaijer

Accountant

+31882369181 of mail

meer over Erwin

Advies 

Bedrijfsvergelijking

Wilt u uw bedrijfskosten en bedrijfsresultaat vergelijken met die van uw collega-ondernemers? Flynth stelt jaarlijks met onder meer Beko Advies een bedrijfs- en productiviteitsvergelijking op. Op basis van deze vergelijking kunt u onderbouwde keuzes maken en waar nodig uw bedrijfsvoering aanscherpen of bijsturen.

Wij kennen uw branche

Mede door de vergrijzing zijn meer ondernemingen op zoek naar een opvolger. Of u vraagt zich af: welke plaats is er voor mijn ambachtelijke bakkerij nu het marktaandeel van retail blijft stijgen? Flynth is volledig op de hoogte van deze en meer actuele ontwikkelingen in uw branche. Denk ook aan:

  • veranderingen in de bakkers-cao
  • ontwikkelingen in de huurprijzen (en leegstand)
  • fluctuaties in de bloemprijs
  • de introductie van Orba

Wij weten precies wat er speelt, ook qua kengetallen en marktpartijen. Wij pakken uw vraag snel op en zijn betrokken bij uw ondernemerschap. Flynth adviseert u graag of neemt u werk uit handen, van uw administratie en personeelszaken tot belastingzaken, juridische vraagstukken en bedrijfskundige kwesties.

Uitgave Cijfers & Trends

In onze jaarlijkse uitgave Cijfers & Trends ontdekt u actuele cijfers en ontwikkelingen in de brood- en banketbakkersbranche. Wist u bijvoorbeeld dat het bestedingsniveau per klant stijgt met een paar procent per jaar? Cijfers en &Trends is hét instrument om uw omzet- en kostengegevens te spiegelen aan de gemiddelden van uw omzetklasse.

Maak een afspraak

Bent u benieuwd wat Flynth voor u kan betekenen? E-mail info@flynth.nl of bel 088 236 77 77. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een vrijblijvende afspraak te maken, liefst bij u op het bedrijf. Tijdens dit gesprek zullen we uw vraag nader bespreken om tot een plan van aanpak te komen.                   

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws