Bakkerij

Haal het maximale uit uw onderneming

Bakkerij

Denk u aan investeren in uw bakkerij of aan uitbreiden? Wilt u uw brutowinst, personeelskosten en productiviteit onder de loep laten nemen? Of zoekt u een geschikte opvolger? Flynth denkt mee op elk vlak van uw bedrijfsvoering. Zodat u het maximale uit uw onderneming haalt. 

Wij kennen de bakkersbranche

Mede door de vergrijzing zijn steeds meer ondernemingen op zoek naar een opvolger. Of misschien vraagt u zich wel af: welke plaats er is voor mijn ambachtelijke bakkerij nu het marktaandeel van retail blijft stijgen? Flynth is op de hoogte van de ontwikkelingen in uw branche: van veranderingen in de bakkers-cao tot fluctuaties in de bloemprijs. Wij adviseren of nemen werk uit handen. Van uw administratie en personeelszaken tot belastingzaken, juridische vraagstukken en bedrijfskundige kwesties.

Hoe kunnen wij uw bakkerij helpen

Benieuwd wat Flynth voor uw bakkerij kan betekenen? Flynth staat voor u klaar als het gaat over: 

 

Het belastingstelsel is complex en wet- en regelgeving verandert continu. Onze belastingadviseurs overzien het totale fiscale landschap. Met concreet belastingadvies zorgen wij ervoor dat u aan alle regels voldoet en optimaal gebruikmaakt van fiscale mogelijkheden die in uw voordeel werken. 

Van strategieontwikkeling tot ondernemersplan of bedrijfsovername: Flynth helpt u op weg. Wij adviseren vanuit actuele cijfers en een diepgaande kennis van uw branche. Het doel: lagere kosten en meer rendement. 

Uw juridisch adviseur helpt u om zaken vooraf goed en duidelijk vast te leggen. Van algemeen contractrecht tot arbeidsrecht, testamenten en faillissementsrecht: onze adviseurs staan voor u klaar. Zodat u vol vertrouwen kunt ondernemen en samenwerken. 

Van arbeidsovereenkomsten tot persoonlijke ontwikkeling en salarisadministratie: u wilt uw personeelszaken netjes geregeld hebben en uw medewerkers tevreden houden. Onze HR-specialisten adviseren en ontzorgen. In al uw personele zaken en aspecten van het arbeidsrecht.

Samen zorgen we ervoor dat uw cijfers altijd kloppend en inzichtelijk zijn. En dat u voldoet aan de meest actuele wet- en regelgeving. Zodat u kunt ondernemen vanuit inzicht in uw cijfers. Uiteraard kunt u ook de volledige administratie aan ons uitbesteden. 

Als ondernemer wilt u uw zaken zakelijk én privé goed geregeld hebben. Flynth adviseert u bij al uw vragen over ondernemen en privézaken. Met een persoonlijke en integrale aanpak zorgen we ervoor dat uw vermogen optimaal is beschermd.  

Meer over dit onderwerp?