Flynth Franeker (voormalig Accon avm)

Flynth Franeker (voormalig Accon avm)

Uw adviseur en accountant Franeker

Maak kennis met uw accountant in Franeker

Waar staat u nu als ondernemer, en waar wilt u naartoe? Met een adviseur of accountant in Franeker komt u verder. Met proactieve adviezen, ondersteuning bij uw financiële administratie én slimme tips om fiscaal voordeel te behalen. Lees wat het accountantskantoor in Franeker u kan bieden.

Uw adviseur en accountant in Franeker: onze kracht

Snel antwoord op een belastingvraag. Een vaste contactpersoon die uw taal spreekt en proactief meedenkt over de koers van uw bedrijf. Met kennis van uw branche en meer dan 100 jaar ervaring in accountancy. Dát is de kracht van uw adviseur en accountant in Franeker.

 

Onze expertise

Het accountantskantoor in Franeker werkt samen met collega-experts van onder meer in Dokkum. Samen bieden we full-service dienstverlening:

Het kantoor is in 1917 opgericht als agrarische coöperatie in Leeuwarden. Ook uw adviseur en accountant in Franeker is gespecialiseerd in de agrosector. Wij volgen de ontwikkelingen rondom stikstof, mestvraagstukken en andere wetgeving op de voet. En zoeken graag sámen met u naar toekomstbestendige oplossingen. Met bedrijfsadvies, financieel advies en belastingadvies vanuit Franeker.

Bezoekadres

Hier kunt u op rekenen

  • hoge lokale en regionale betrokkenheid
  • thuis in het mkb en de agrosector
  • groot kennisnetwerk van 1000+ experts
  • meer dan 100 jaar ervaring in accountancy
  • locatieonafhankelijk – wij komen graag naar u toe

Accon avm wordt Flynth

Het merk Accon avm gaat geleidelijk verdwijnen. De dienstverlening aan klanten gaat onverminderd door met de vertrouwde adviseurs. Samen werken we aan integratie naar één Flynth. Het accountantskantoor in Franeker (voormalig Accon avm) werkt nauw samen met adviseurs en accountants van Flynth. Samen bieden we full-service dienstverlening: voor elk vraagstuk staat een team van experts voor u klaar. Lees meer