Flynth Dokkum

Flynth Dokkum

Uw adviseur en accountant in Dokkum

Maak kennis met uw accountant in Dokkum

U wilt uw onderneming verder brengen, met focus op de toekomst. Doen wat u graag doet én uw groeikansen benutten. Dan kunt u rekenen op de professionals van accountantskantoor Dokkum. Maak kennis met ons kantoor, onze mensen en expertises.

Uw adviseur en accountant in Dokkum: altijd in de buurt

Uw adviseur of accountant in Dokkum is thuis in élke branche, met een sterke focus op de agrarische sector en het mkb. Vragen over belastingen, subsidies, mestwetgeving? Of wilt u de mogelijkheden ontdekken voor een bedrijfsoverdracht of financiering? Samen met een team van fiscalisten, juristen, bedrijfsadviseurs en accountants brengen we u én uw bedrijf verder. Het accountantskantoor in Dokkum beschikt over een netwerk van maar liefst 1000 collega-experts in heel Nederland.

Onze expertise

Het accountantskantoor in Dokkum bedient veel klanten uit de agrosector en het mkb. Een mooie mix van jonge talenten en ervaren experts ondersteunen u bij alle facetten van het ondernemerschap. Zo kunt u bij uw accountant in Dokkum onder meer terecht voor:

Staat u voor een opvolging of overname van uw bedrijf? Of hebt u behoefte aan een bedrijfswaarding of herstructurering? Ook dan kunt u terecht voor bedrijfsadvies in Dokkum. Onze specialisten werken in een multidisciplinair team aan elk denkbaar ondernemersvraagstuk.

 

Over het kantoor

In 2012 opende het accountantskantoor in Dokkum. U vindt ons aan de N361, tussen de landerijen en dicht bij de stad. Ruim 50 collega’s werken hier dagelijks aan talrijke vraagstukken van ondernemers uit de regio én daarbuiten. Uw adviseur of accountant in Dokkum werkt locatieonafhankelijk, en komt graag naar u toe.

Bezoekadres

 

Postadres
Postbus 114
9100 AC DOKKUM

Hier kunt u op rekenen

  • proactieve dienstverlening
  • 100+ jaar ervaring in accountancy
  • multidisciplinair advies in elke branche
  • hoge lokale en regionale betrokkenheid
  • expertise in het mkb en agro

Accon avm wordt Flynth

Het merk Accon avm gaat geleidelijk verdwijnen. De dienstverlening aan klanten gaat onverminderd door met de vertrouwde adviseurs. Samen werken we aan integratie naar één Flynth. Het accountantskantoor in Middelburg (voormalig Accon avm) werkt nauw samen met adviseurs en accountants van Flynth. Samen bieden we full-service dienstverlening: voor elk vraagstuk staat een team van experts voor u klaar. Lees meer