Flynth Goes (voormalig Accon avm)

Flynth Goes (voormalig Accon avm)

Uw adviseur en accountant in Goes

Maak kennis met uw accountant in Goes

Als ondernemer neemt u strategische beslissingen. Hierbij focust u op de toekomst. Uw adviseur en accountant in Goes stelt u in staat om snel te schakelen. Wij bieden belastingadvies, financieel advies en bedrijfsadvies vanuit Goes aan voornamelijk mkb- en agro-ondernemers. Maak kennis met ons accountantskantoor in Goes.

 

Uw accountant in Goes

Ons accountantskantoor in Goes bestaat vooral uit jonge mensen. Klanten beschrijven ons als enthousiast en dynamisch. De accountmanagers zijn altijd rechtstreeks bereikbaar en denken met u mee. We zijn gespecialiseerd in financiële planning, bedrijfsopvolging en vermogensplanning (estateplanning).

 

Vlot en soepel samenwerken

Betrokken, coöperatief, ondernemend en innovatief. Deze termen kenmerken onze manier van werken. We zijn laagdrempelig bereikbaar, werken vlot en soepel samen. Uw accountant in Goes adviseert u ook proactief, bijvoorbeeld met informatie over Prinsjesdag, coronaregelingen of subsidies. Neem contact met ons op voor:

Uw accountant in Goes is centraal gevestigd in Zeeland, dichtbij de A58 en aan de rand van Goes. We beschikken over parkeergelegenheid. Het accountantskantoor in Goes heeft een regio-functie. Dit betekent dat we alle kennis in huis hebben om u goed te bedienen. En dat we de ruimte hebben om bijeenkomsten te organiseren.

Bezoekadres

Uw accountant in Goes staat voor

  • feeling met het mkb en de agrosector
  • locatieonafhankelijk – wij komen graag naar u toe
  • groot kennisnetwerk van 1000+ experts
  • expertise in accountancy en juridisch advies
  • volop lokale en regionale betrokkenheid

Accon avm wordt Flynth

Het merk Accon avm gaat geleidelijk verdwijnen. De dienstverlening aan klanten gaat onverminderd door met de vertrouwde adviseurs. Samen werken we aan integratie naar één Flynth. Het accountantskantoor in Goes (voormalig Accon avm) werkt nauw samen met adviseurs en accountants van Flynth. Samen bieden we full-service dienstverlening: voor elk vraagstuk staat een team van experts voor u klaar. Lees meer