Flynth Eindhoven

Flynth Eindhoven

Flynth adviseurs en accountants Eindhoven

Bij Flynth Eindhoven helpen we u om succesvol te blijven ondernemen. Als allround financiële adviseur nemen we de zorgen voor uw onderneming uit handen. Dit doen we met een focus op ondernemerschap en duurzaam rendement. Door middel van proactief advies op het gebied van HR-, juridische en bedrijfskundige zaken, fiscaal advies en accountancy zetten wij onze kennis in voor uw bedrijf.

Zorg voor uw onderneming

Wij verdiepen ons in uw businessmodel en de branche waarin u uw brood verdient. Met onze brede expertise, digitale dienstverlening en landelijke dekking staan we altijd voor u klaar als sparringpartner en klankbord. Zo maken wij uw onderneming sterker en  toekomstbestendig - ook in deze bijzondere tijden.

Bezoekadres

Vestiging Eindhoven

 

Postadres: 
Postbus 7012
5605 JA Eindhoven

Over Flynth

Flynth adviseurs en accountants is met meer dan 1.600 medewerkers het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. Met vestigingen verspreid over heel Nederland zijn we altijd dichtbij. Midden in de maatschappij, direct naast jou én je onderneming, in alle levensfasen.

We doen het samen

Flynth is ontstaan vanuit een coöperatie. We zijn opgericht voor en door ondernemers. Deze oorsprong geeft ons nog steeds richting. We zijn ervan overtuigd dat u sterker staat als u de krachten bundelt. Daarom blijven we altijd pal naast u staan.

Chantal Jansen

Chantal Jansen

Medewerker HRM

+31882367833 of mail

meer over Chantal

Harold Broers

Harold Broers

Clusterdirecteur

+31882368635 of mail

meer over Harold

Alain van den Besselaar

Alain van den Besselaar

Accountant

+31882368494 of mail

meer over Alain

Robert Vredeveldt

Robert Vredeveldt

Senior Juridisch Adviseur

+31882368474 of mail

meer over Robert

Guus Brings

Guus Brings

Accountant

+31882369330 of mail

meer over Guus