Flynth Terneuzen (voormalig Accon avm)

Flynth Terneuzen (voormalig Accon avm)

Uw adviseur en accountant in Terneuzen

Maak kennis met uw accountant in Terneuzen

Met een adviseur of accountant in Terneuzen staat u sterker. Maakt u stappen. In welke fase van het ondernemerschap u zich ook bevindt. Het accountantskantoor in Terneuzen brengt u verder, met gedegen advies en frisse inzichten.

 

Uw accountant in Terneuzen: persoonlijk en betrokken

Op het accountantskantoor in Terneuzen werkt een kleinschalig team van accountants en adviseurs aan talloze ondernemersvraagstukken. Het team werkt samen met Flynth in Oostburg: voor multidisciplinair advies. Van ondersteuning bij uw financiële administratie tot bedrijfskundig advies bij grote beslissingen, zoals overnames.

Onze expertise

Van belastingadviseurs en subsidiespecialisten tot HR-specialisten en juristen: zij vormen één team voor uw ondernemersvraagstukken. Hiervoor werken we nauw samen met andere Flynth kantoren. Onze diensten uitgelicht:

 

Meer weten over belastingadvies in Terneuzen?

De fiscale wetgeving in binnen- en buitenland verandert continu. Naast dat we graag uw aangiftes verzorgen, kan uw adviseur en accountant in Terneuzen ook een fiscale strategie voor u ontwikkelen. Zodat u slim groeit, investeert, innoveert en/of uw bedrijf in de toekomst overdraagt.

Bezoekadres

 

Postadres
Klein Frankrijk 1
4461 ZN Goes

Hier kunt u op rekenen

  • persoonlijke aandacht en hoge betrokkenheid
  • alle expertises onder één dak
  • meer dan 100 jaar ervaring in accountancy
  • feeling met mkb en de agrosector
  • locatieonafhankelijk – wij komen graag naar u toe

Accon avm wordt Flynth

Het merk Accon avm gaat geleidelijk verdwijnen. De dienstverlening aan klanten gaat onverminderd door met de vertrouwde adviseurs. Samen werken we aan integratie naar één Flynth. Het accountantskantoor in Middelburg (voormalig Accon avm) werkt nauw samen met adviseurs en accountants van Flynth. Samen bieden we full-service dienstverlening: voor elk vraagstuk staat een team van experts voor u klaar. Lees meer