Flynth Lochem

Flynth Lochem

Accountants- en adviesdienstverlening Lochem en omgeving

Kansen zien en volop benutten, dát is waar onze accountants in Lochem voor gaan. Bij Flynth zijn we volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in uw regio. Bovendien hebben we kennis van alle laatste wetten en regels. Dit geeft ons de juiste handvaten om uw bedrijf vooruit te helpen. Ons accountantskantoor in Lochem helpt u graag met het efficiënt inrichten van uw administratie. Of u besteedt alles aan ons uit. Wij beantwoorden al uw vragen en denken graag met u mee.

Flynth Lochem, meer dan accountancy

Wat uw vraag ook is, wij vinden er een slimme oplossing voor. Flynth accountancy in Lochem is méér dan een administratiekantoor. Het resultaat van uw bedrijf staat bij ons voorop. Wij kunnen u ondersteunen in bedrijfsvoering en geven u graag advies. Belastingadvies, subsidieadvies maar vooral strategisch advies. Wat is het beste moment om te investeren? Welke kansen laat u liggen? Onze accountants in Lochem denken in kansen en komen graag met nieuwe ideeën.

Bezoekadres

Wij zijn verhuisd.

  • Vanaf 21 november is ons kantoor op de Trambaan gesloten.

  • Vanaf 22 november ontvangen wij u graag op ons nieuwe adres Zutphenseweg.

Vanaf deze datum gaan we samen verder op de bestaande locatie van Accon■avm in Lochem. Accon■avm wordt immers Flynth! Een kantoor in een vertrouwde omgeving met oog voor duurzaamheid. Binnenkort wordt dit pand voorzien van de Flynth huisstijl. 

Selecteer op kaart

Onze adviseurs

Freddy van Ditshuizen

Freddy van Ditshuizen

Senior Bedrijfsadviseur

+31882369081 of mail

meer over Freddy

Paul Bloem

Paul Bloem

Accountant

+31882369070 of mail

meer over Paul

Actueel