Flynth Bergen op Zoom (voormalig Accon avm)

Flynth Bergen op Zoom (voormalig Accon avm)

Uw accountant in Bergen op Zoom

Maak kennis met uw accountant in Bergen op Zoom

Uw adviseur en accountant in Bergen op Zoom weet wat er speelt in het mkb, de retailbranche en de agrosector. Denkt proactief met u mee, om nieuwe perspectieven te ontdekken voor de toekomst. Van accountancy en belastingzaken tot juridisch advies en salarisadministratie: samen brengen we u én uw onderneming verder.

Over uw adviseur en accountant in Bergen op Zoom

Het accountantskantoor in Bergen op Zoom is gevestigd in De Suikerfabriek, een prachtige locatie in het Havenkwartier. Onze adviseurs en accountants werken als één team samen met ons kantoor in Breda.

Bedrijfsadvies in Bergen op Zoom: onze diensten

Onze kracht:  Alle expertises zijn in huis. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Welke fiscale kansen liggen er voor het oprapen? Hoe gaat u slim om met de btw-regels? En hebt u nagedacht over uw vermogens- en inkomensplanning? Uw adviseur en accountant in Bergen op Zoom ondersteunt u proactief met bedrijfsadvies.

Bezoekadres

 

Postadres
Ettensebaan 33-35
4813 AH  BREDA

Hier kunt u op rekenen

  • hoge lokale en regionale betrokkenheid
  • groot kennisnetwerk van 1000+ experts
  • ruime expertise in juridisch advies en accountancy
  • feeling met het mkb en de agrosector
  • locatieonafhankelijk – wij komen graag naar u toe

Accon avm wordt Flynth

Het merk Accon avm gaat geleidelijk verdwijnen. De dienstverlening aan klanten gaat onverminderd door met de vertrouwde adviseurs. Samen werken we aan integratie naar één Flynth. Het accountantskantoor in Bergen op Zoom (voormalig Accon avm) werkt nauw samen met adviseurs en accountants van Flynth. Samen bieden we full-service dienstverlening: voor elk vraagstuk staat een team van experts voor u klaar. Lees meer