Flynth Ameland (voormalig Accon avm)

Flynth Ameland (voormalig Accon avm)

Uw adviseur en accountant op Ameland

Maak kennis met uw accountant op Ameland

Een adviseur of accountant op Ameland die verder kijkt dan uw cijfers. Die naast u staat, met u meedenkt over kansen voor de toekomst. Met een persoonlijke benadering, vol ondernemerszin en hart voor uw zaak. Maak kennis met ons accountantskantoor op Ameland.

Uw adviseur en accountant op Ameland: kleinschalig en betrokken

Op het accountantskantoor op Ameland werkt een klein team van accountants en adviseurs aan elk denkbaar ondernemersvraagstuk. Het team werkt nauw samen met ons kantoor in Drachten: voor multidisciplinair advies. Van bedrijfsoverdrachten tot financieringen en juridische (agro)vraagstukken.

Onze expertise

Onze kracht: meegroeien met uw doelen en ambities voor de toekomst. In elke fase van het ondernemerschap. Dat vraagt om full-service dienstverlening. Ontdek meer over onze diensten:

Ondersteuning nodig bij uw btw-aangifte? Kansen ontdekken om uw belastingdruk te verminderen, nu én in de toekomst? Onze specialisten ontzorgen u met belastingadvies op Ameland. Er is altijd een expert in de buurt beschikbaar voor u.

 

 

Bezoekadres

Vanaf 1 januari 2023 bezoek alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met uw contactpersoon via onderstaand telefoonnummer.

 

Postadres
Postbus 623
9200 AP  DRACHTEN

Hier kunt u op rekenen

  • hoge lokale en regionale betrokkenheid
  • groot kennisnetwerk van experts
  • ruime expertise in juridisch advies en accountancy
  • feeling met het mkb en de agrosector
  • locatieonafhankelijk – wij komen graag naar u toe

Accon avm wordt Flynth

Het merk Accon avm gaat geleidelijk verdwijnen. De dienstverlening aan klanten gaat onverminderd door met de vertrouwde adviseurs. Samen werken we aan integratie naar één Flynth. Het accountantskantoor op Ameland (voormalig Accon avm) werkt nauw samen met adviseurs en accountants van Flynth. Samen bieden we full-service dienstverlening: voor elk vraagstuk staat een team van experts voor u klaar. Lees meer