Nieuws

NAJK en Flynth verlengen partnerschap

Gepubliceerd: 25-04-2019, laatst gewijzigd: 05-12-2019

Kennisdeling en visieontwikkeling

NAJK is de belangenbehartigingsvereniging voor jonge boeren en tuinders en vertegenwoordigt een enthousiaste en toegankelijke groep van 8.000 jonge agrarische ondernemers in Nederland. Flynth en NAJK werken al jaren samen om jonge agrarische ondernemers te ondersteunen in hun ambities. Ook de komende jaren zal kennisdeling en visieontwikkeling rondom agrarisch ondernemerschap centraal staan.

Versterken van de sector

Flynth heeft een coöperatieve achtergrond en wil als marktleider in de agrarische sector- een bijdrage leveren aan een gunstig ondernemersklimaat waarin jonge boeren en tuinders de ruimte houden om te werken aan duurzaam rendement. Als partner van het NAJK kan Flynth de leden van NAJK verrijken met kennis, ontwikkelingen en informatie uit de sector. “Het is van belang dat jonge boeren en tuinders toegang hebben tot relevante kennis uit de agrarische sector, dit versterkt de toekomstbestendigheid van de sector”, vertelt Andre Arfman.

Samenwerken

Met de ondertekening van de partnerovereenkomst verbindt Flynth zich voor het komende  jaar opnieuw aan het NAJK. “Flynth zal in deze periode het NAJK ondersteunen met kennis en kunde en bij de lobby rondom de invulling van het bedrijfsovernamefonds. Verder gaan wij speciaal voor de lokale AJK afdelingen in het land bijeenkomsten organiseren en faciliteren. Deze lokale afdelingen kunnen hier -naast de inbreng van onze kennis- een aparte vergoeding voor ontvangen”. Zo willen we niet alleen op landelijk niveau maar ook in de regio pal naast jonge boeren en tuinder staan", aldus Bas Hidding.

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt

Gerelateerde artikelen

Theme picker

Frank Zeinstra

Frank.Zeinstra@flynth.nl