Verduurzaam uw kantoorgebouw naar energielabel C

 

Alle kantoorgebouwen dienen voor 1 januari 2023 te beschikken over energielabel C. Is het bij u nog niet gelukt en moet uw bedrijf nog hieraan beginnen? In deze whitepaper leggen onze bouw experts uit waarom het belangrijk is om daar nu mee te starten. Verduurzamen betekent namelijk tijdig en slim investeringskeuzes maken op het gebied van uw bouw- en installatieplannen, subsidie-en financieringsvoorwaarden. Flynth kan samen met u de stappen doorlopen. Zo helpen wij u met het nemen van maatregelen om energie te besparen en uw uitdagingen rond de energietransitie.

Veel gestelde vragen over uw kantoorpand verduurzamen

Uw kantoorpand verduurzamen, en nu?

Waarom is verduurzamen van uw pand juist nu zo belangrijk. 2023 lijkt nog ver weg, maar in feite is er nog maar een jaar om stappen te zetten als u uw pand tijdig wilt verduurzamen. De continuïteit van uw onderneming is vanzelfsprekend uw grootste prioriteit en uw kantoorpand is onderdeel van uw businessmodel. Deze mag niet in gevaar komen door het niet tijdig ondernemen van actie. In het ergste geval kan het niet voldoen aan de regels leiden tot discontinuïteit van de onderneming. Gelukkig zijn er diverse regelingen, subsidies en financieringsmogelijkheden beschikbaar. Onze adviseurs ondersteunen u met het maken van weloverwogen keuzes.

Wilt u starten met de verduurzaming van uw pand? Wacht dan niet langer en neem contact op met de gebouw en omgeving experts van Flynth.

Nico Boer - Senior Bedrijfsadviseur:

Nico Boer - Senior Bedrijfsadviseur:

Duurzaam maatschappelijk verantwoord ondernemen is enerzijds toekomstbestendig blijven ontwikkelen en anderzijds werken aan uw impact op het milieu, mens en de samenleving.