My Flynth

Accountancy

Flynth-accountants: resultaat uit cijfers

De boekhouding of bedrijfsadministratie is de financiële basis van uw onderneming. Uw administratie geeft u gedetailleerd inzicht in uw financiële positie en stelt u in staat om meer uit uw bedrijf te halen. De accountants van Flynth helpen u bij het inrichten en beheren van uw administratie.

Bij Flynth kunt u zelf mutaties in de administratie boeken via online boekhouden. Of u besteedt alles aan ons uit. Uw adviseur helpt u ook graag om de zaken fiscaal zo gunstig mogelijk in te richten. En wij beantwoorden graag uw vragen, bijvoorbeeld over uw pensioen of over ondernemingsvormen, zoals eenmanszaken en vof's.

Wat uw vraag ook is, wij vinden een slimme oplossing voor uw:

  • administratie
  • (ver)koop
  • financiële planning
  • strategie
  • persoonlijke financiën

Lees meer

Nieuws

Bouwbeurs Utrecht

Graag nodigen we u uit voor een bezoek aan de Bouwbeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Van 6 t/m 10 februari 2017 bent u van...

Agenda

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ONZE ADVISEURSNEEM DIRECT CONTACT OP MET ONZE ADVISEURS

Rogier Blankemeijer

Senior Accountant

+31 88 236 8019 of mail

meer over Rogier

Remco Cardol

Senior Accountant

+31 88 236 7304 of mail

meer over Remco

Cees de Boer

Senior Accountant

+31 88 236 9412 of mail

meer over Cees

Letty Lub

Vestigingsdirecteur

+31 88 236 8538 of mail

meer over Letty

Jaap van der Sar

Senior Accountant

+31 88 236 7502 of mail

meer over Jaap

Rens Ouwens

Senior Accountant

+31 88 236 9447 of mail

meer over Rens

Kees Monincx

Manager Audit

+31 88 236 7211 of mail

meer over Kees

Naud Janssen

Senior Accountant

+31 88 236 7293 of mail

meer over Naud

Frank Hollaar

Senior Bedrijfsadviseur

+31 88 236 7491 of mail

meer over Frank

Advies 

Van administratie naar inzicht

Hoe staat uw bedrijf ervoor? Wat zijn uw aandachts- en sterke punten? Wat zijn de consequenties van bepaalde keuzes? De accountants van Flynth helpen u om bedrijfsresultaten te verbeteren. Met FlynthVision genereren wij uit uw administratie tussentijdse rapportages, prognoses, bedrijfsvergelijkingen en begrotingen.

FlynthVision biedt u overzicht in de actuele financiële situatie van uw onderneming. Lees meer in de brochure over FlynthVision.

Administratie digitaliseert

Steeds meer financiële informatie – zoals facturen, bij- en afschriften - is alleen nog digitaal beschikbaar. Het bijhouden van de administratie wordt daardoor steeds meer een kwestie van automatisch invoeren en controleren.

  • Flynth helpt u om de administratieve verwerking van ingeboekte mutaties (vrijwel) volledig geautomatiseerd te laten verlopen.
  • Met standaard bedrijfsrapportage (SBR) kunnen de Flynth-accountants aangiften en rapportages automatisch uit uw administratie genereren en indienen.

Accountantsrapport

Jaarlijks geeft Flynth als uw accountantskantoor inzicht in de financiële positie van uw bedrijf aan crediteuren, personeel en de Belastingdienst. Hiervoor ontvangt u het accountantsrapport. Naast de jaarrekening geven onze accountants in het accountantsrapport een verklaring af over de jaarrekening.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of Flynth inschakelen als uw accountantskantoor? Neem contact op met Flynth via e-mail info@flynth.nl of telefoonnummer 088 – 236 77 77. Wij maken graag een afspraak met u voor een gratis kennismaking, telefonisch of bij ons of bij u op locatie.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws