Advies voor financiële planning

Advies voor financiële planning

Uw financiële situatie en keuzes zijn bepalend voor de toekomst van u en uw dierbaren. Wij helpen u graag inzicht te geven en keuzes te maken die passen bij uw toekomstbeeld.

Denk aan uw toekomst

De financiële keuzes die u maakt zijn bepalend voor uw persoonlijke situatie in de toekomst. Hoe ziet uw oudedagvoorziening eruit? Wanneer wilt of kunt u stoppen met werken? Lukt het om het huis van uw dromen te kopen? Kunt u uw kinderen op weg helpen met hun studieschuld of hun eerste huis? Onze adviseurs helpen u graag om deze en vele andere vragen mee te nemen in uw financiële planning.

Persoonlijk inzicht

Om u goed te helpen, moeten we u eerst persoonlijk leren kennen. Hoe ziet uw situatie eruit? Hoe is uw gezin bijvoorbeeld samengesteld? Welke waarden zijn voor u belangrijk? En wat zijn uw wensen voor de toekomst? Daarbij inventariseren we uw volledige financiële situatie. Natuurlijk waarborgen we hierbij altijd uw privacy. Vervolgens geven we inzicht in uw mogelijkheden voor de toekomst. Dat geeft rust.

De oplossing die bij u past

Tot slot denken we mee over concrete vervolgstappen. Wat is in uw situatie belangrijk om te regelen in een testament, volmacht dan wel arbeidsongeschiktheid- en/of overlijdensrisicoverzekering? Is het zinvol om te sparen? Samen met u zoeken we steeds de beste oplossing. Daarbij kijken we vooral wat bij u past. Met ons advies bent u financieel klaar voor de toekomst.

Voor ondernemers én particulieren

Financiële planning is niet alleen belangrijk voor ondernemers. Als particulier komt u net zo goed regelmatig voor financiële keuzes te staan die van invloed zijn op de toekomst van u en de mensen om u heen. Ook bij die keuzes kunnen wij u ondersteunen.

Vandaag nog in contact

Vandaag nog in contact

Wilt u meer informatie of een financieel planner inschakelen? Wij helpen u graag verder. Mail ons via info@flynth.nl of bel 088 236 77 77.

Meer over financiële planning