Bedrijfsverkoop

Bedrijfsverkoop

Succesvolle bedrijfsverkoop in zes stappen

Vraagt u zich af: ik wil mijn bedrijf verkopen, hoe ga ik te werk? Wat is mijn bedrijf waard? Hoe vind ik een geschikte koper? Hoe eerder u begint met de voorbereiding, hoe beter u alles naar uw hand kunt zetten. Zodat u soepel en naar tevredenheid uw bedrijf verkoopt. Flynth ondersteunt u graag.

Uw adviseur volgt graag samen met u zes stappen om de verkoop tot een succes met maken:

Uw adviseur neemt de bedrijfsorganisatie en ondernemingsstructuur onder de loep. Ook kijkt hij of zij naar fiscale aspecten en onderzoekt hoe u de hoogste netto-opbrengst realiseert.

Flynth kent u branche en staat in voor een objectieve waardebepaling. Let op: de waarde van uw bedrijf is niet per se de prijs die wordt betaald. Dit hangt ook af van de koper, de markt en de onderhandelingen.

Uw adviseur stelt een informatiememorandum op met alle bedrijfsgegevens die van belang zijn voor potentiële kopers. Zij kunnen het memorandum inzien als ze een geheimhoudingsverklaring hebben getekend.

Speciaal voor de bedrijfsverkoop is er de Flynth bedrijvenbeurs. Serieus geïnteresseerden kunnen via dit platform een informatiepakket (plus informatiememorandum) van uw bedrijf opvragen.

Emoties kunnen het onderhandelingsresultaat nadelig beïnvloeden. Laat de onderhandelingen daarom voeren door uw adviseur. Flynth behartigt uw belangen en heeft volop ervaring met onderhandelen.

Leg alle afspraken goed schriftelijk vast. Voor de juristen van Flynth is dit bekend terrein. Zij stellen voor u een waterdicht contract op.

Wat Flynth voor u kan doen

Meer weten

Een vestiging bij u in de buurt

Bel 088 236 77 77

Onze experts staan voor u klaar

Onze experts staan voor u klaar

Op de Flynth Bedrijvenbeurs vindt u een gecontroleerd aanbod van te koop gevraagde bedrijven. Ook kunt u hier uw bedrijf te koop aanbieden. Doorplaatsen op de grootste bedrijfsdatabanken van Nederland is ook mogelijk.

Wilt u meer informatie over de verkoop van uw onderneming? Neem contact op met Flynth via e-mail info@flynth.nl of telefoonnummer 088 236 91 43. U wordt teruggebeld door een overnamespecialist. U kunt een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek, waarna u een plan van aanpak en/of offerte ontvangt.

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ONZE ADVISEURSNEEM DIRECT CONTACT OP MET ONZE ADVISEURS

Mark Pot

Mark Pot

Senior Adviseur Deal Advies

+31882367213 of mail

meer over Mark

Henri Brom

Henri Brom

Senior Adviseur Deal Advies

+31882367138 of mail

meer over Henri

Helène Roele

Helène Roele

Senior Bedrijfsadviseur

+31882369056 of mail

meer over Helène

Johan Oonk

Johan Oonk

Senior Bedrijfskundig Adviseur

+31882367076 of mail

meer over Johan

Koen Dinkla

Koen Dinkla

Directeur Deal Advies

+31882369143 of mail

meer over Koen

Peter van der Vijgh

Peter van der Vijgh

Senior Adviseur Deal Advies

+31882369232 of mail

meer over Peter

Sjoerd Bootsma

Sjoerd Bootsma

Senior Bedrijfsadviseur

+31882369138 of mail

meer over Sjoerd

Jan Kuiper

Jan Kuiper

Senior Bedrijfsadviseur

+31882369055 of mail

meer over Jan