Woningcorporaties

Woningcorporaties

Nieuwe woningwet vraagt om een heldere proactieve aanpak

Nieuwe woningwet vraagt om een heldere proactieve aanpak

Samen invulling geven aan de nieuwe corporatiesector

Met de invoering van de nieuwe Woningwet vindt er een herstructurering van uw corporatiestelsel plaats. Op alle vlakken moet er veel veranderen om de bedrijfsvoering effectiever te maken en om te voldoen aan alle eisen van de nieuwe wet- en regelgeving. Flynth weet hoe. Het is time 2 change!

Omslag in de branche

De economische crisis, de nieuwe eisen vanuit het ministerie, de Woningwet maar zeker ook de maatschappelijke discussie hebben een omslag in de branche bewerkstelligd. Een verandering waar alle woningcorporaties mee aan de slag moeten om op korte termijn aan alle nieuwe eisen en wensen te voldoen. Alle reden om kennis met ons te maken; met onze innovatieve manier van werken en natuurlijk ook met onze specialisten die u graag helpen om de juiste stappen te nemen.

Lees meer
 

Theme picker

Agenda

Er staan of korte termijn geen activiteiten op de agenda. Bekijk de algemene agenda

Theme picker

Management 

Lage kosten, het beste resultaat

Flynth is de grootste advies- en accountantsorganisatie voor het MKB. Voor compactere bedrijven en organisaties bieden we gegarandeerd een passende dienstverlening om het beste resultaat te bereiken en uw kosten zo laag mogelijk te houden. Of het nu gaat om shared services, online dienstverlening, even kort overleg (in veel gevallen is er één van onze vestigingen bij u in de buurt) of daadwerkelijk ondersteuning bij u op kantoor. Wij bieden de juiste kennis en hulp.

Ervaring en expertise

Gedreven door de ervaring in verandermanagement en de expertise op fiscaal, juridisch en financieel gebied hebben we voor woningcorporaties alles in huis om én strategisch de juiste keuzes te maken én uw financiële huishouding snel op orde te krijgen voor de nieuwe Woningwet. Zo kunnen we samen de vereiste maatschappelijke en financiële verbeteringen realiseren. Op maat en op tijd!

Kosten besparen op ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid

Naast de regelgeving rondom de nieuwe Woningwet, zal ook het beheersen van ziekteverzuim en het terugdringen van arbeidsongeschiktheidskosten hoog op uw agenda staan. Zieke werknemers kosten woningcorporaties veel geld. De adviseurs van Flynth Arbeidszorg bieden u voor uw complete arbo-problematiek een effectieve oplossing. Wanneer u niet of nauwelijks ziekteverzuim binnen uw bedrijf heeft, zijn er niet of nauwelijks kosten voor verzuimadvisering en arbodienstverlening. Uniek is dat de gegevens vanuit uw online salarisadministratie gekoppeld zijn aan het online ziekteverzuim systeem. Dit leidt tot meer efficiency en minder kans op fouten.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze aanpak en hoe we samen met u invulling geven aan uw toekomst? Neem contact op met Hans Geuns via 088 - 236 70 00 of hans.geuns@flynth.nl.