Nieuws

Zonnepanelen nog steeds interessant?

Gepubliceerd: 01-03-2018, laatst gewijzigd: 02-03-2018

Twijfelt u nog over de aanschaf van zonnepanelen voor uw bedrijf? Is het rendement interessant? Wat zijn de technische mogelijkheden? En zijn er nog meer mogelijkheden voor het aanvragen van subsidie? Flynth, de grootste adviseur en accountant voor ondernemers helpt u graag op weg.

Weten welke regeling past

Wie weet is de Stimulering Duurzame Energie (SDE) subsidieregeling voor u interessant. De regeling gaat op 13 maart opnieuw open voor aanvragen. Met de SDE subsidie voor zonnepanelen krijgt u 15 jaar een vaste prijs gegarandeerd. De subsidie is bedoeld voor grootverbruikers met een aansluiting die groter is dan 3 x 80 Ampère. Heeft u een kleinere aansluiting? Wellicht kunt u dan in aanmerking komen voor de Energie-investeringsaftrek(EIA). Beide regelingen zijn te combineren met subsidies voor asbestsanering of de Jonge Landbouwersregeling.

Wij denken graag met u mee

Alles begint met een goede analyse van uw bedrijf. Wij geven u graag snel en onafhankelijk inzicht in de mogelijkheden en helpen bij de aanvraag van subsidies.’ Neem vandaag nog contact op met Erwin Mesu of Monique van der Meij of bel 088-2367777 voor een vrijblijvende kennismaking.

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt

Theme picker